Blestemul de a fi român

În Spania încă nu s-a ajuns la atrocităţile pe care conaţionalii noştri imbecili le-au făcut în cealaltă penisulă, cea italică. Cu toate astea, nu mai e mult. Văzînd ştirea de mai jos provenită din trust, mi-am pus o întrebare: poţi fi xenofob faţă de propriul neam? Mă înscriu pe listă.
Şi un mesaj pentru macaronarii ăia jegoşi: nu toţi sîntem violatori, criminali, pedofili şi hoţi! Ura e evidentă şi înţeleasă, dar mai ho!

Similar Posts:

Trăiască egalitatea între sexe
ZP e cu gîndul numai la prostii

Comments 2

  • X s-a intors acum trei zile dintr-un cantonament efectuat la “macaronarii ăia jegoşi”, in tara lor. Cand a intrat intr-un magazin sa-i cumpere mamei lui un cadou, vanzatoarea i-a cerut sa iasa, stand cu receptorul in mana si amenintandu-l ca suna “carabinierii”! Nu e negru, nu e tigan, parintii lui nu s-au casatorit joia!
    X, adica frati-mio, ca el e protagonistul, s-a speriat si terifiat, ca nu cumva sa-si petreaca noaptea oferind declaratii politiei italiene, a inceput sa planga (emotiile survenite pe fondul unei stari de acest gen au provocat o atare reactie), cerandu-si iertare intr-o italiana balbaita. A crezut ca intra in pamant de rusine! A venit mai afectat ca niciodata dintr-o tara unde, acum ceva timp, nu intampina astfel de reactii!
    Da, blestem de a fi roman!

    O zi buna!

  • Numai roman in Italia sa nu fii acuma 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.