Test de înjurături. Află ce înjurătură se potriveşte cel mai bine caracterului tău!

Să luăm următoarea ipoteză:

Este seară. Îţi este atît de somn încît te tîrăşti spre pat, mai benoclezi un ochi în telefon înainte de culcare, abia reuşeşti să închizi televizorul şi să pui ceasul să sune pentru dimineaţă. A doua zi trebuie să fii la o anumită oră într-un oarecare loc (punctul A), pînă la care faci 20-25 de minute, pentru ca de acolo să mergi mai departe într-alt loc (punctul B, alte 10 minute) unde ai o întîlnire foarte importantă la care nu sînt acceptate întîrzierile.

Te trezeşti de dimineaţă înaintea ceasului, aducîndu-ţi aminte că l-ai pus să sune mai tîrziu un pic, aşa că-ţi permiţi să mai leneveşti un pic în pat pînă cînd cucul o să strice cucurigu. Adormi. Apoi te trezeşti cu 12 minute înainte de ora la care trebuia să fii în puctul A. Încă 7 minute în care te îmbraci pe fugă cu hainele de ieri, îţi iei ce ai de luat la tine pentru toată ziua şi fugi la maşină. În acel moment realizezi exact ce înjurături te caracterizează cel mai bine. Sînt primele cuvinte pe care le scoţi din gură cînd te dai jos grăbit din pat şi pe care le spui în gura mare, chiar dacă eşti singur în casă. Aşa-ţi poţi da seama că existenţa ta se rezumă aproximativ 65% la prima înjurătură şi restul la cele care urmează.

Eu ieri de dimineaţă am spus doar două, ceea ce înseamnă un năucitor 65-35. Prima a fost aia care începe cu b şi se termină cu ăgamiaşpula, iar a doua începe cu f şi se termină cu utuţimorţiimătii (nemaipunînd la socoteală măscările crîncene pe care și le-au luat toți șoferii de pe drum). Amîndouă le consider esenţa limbii române, poate chiar a doua mai mult ca prima (“mrţ”-ul ăla are un parfum aparte).

Puneţi-vă şi voi în situaţia asta extremă şi împărtăşiţi cu publicul larg îngust (dacă nu cumva sînteţi pudici, pudicilor!) ce perle folosiţi voi cel mai des.

Similar Posts:

Apă de nucă de cocos
Despre ungureşte în trei paragrafe

Comments 5

 • Eu ma descarc cel mai bine de la “mrţ”-ul ala :) Acolo zace “duhul” injuraturii :)

 • mie-mi place aia: mecaguendeu, mecaguenlaputa,mecaguenlatele spuse asa intr-un cuvant si in valenciana :)

 • chiar dacă abia urmează să fac buletin, folosesc şi eu, că nu-s pudic deloc. şi mă reprezintă un clasic ardelenesc spus cu accent: futuţ’dumniecatu’tău.

 • :)) :)) :)) incerc sa-mi si imaginez dimineatza cu naicu!!
  in ultima perioada eu am cam intrat asa intr-o stare de miserupie, sau miserupime sau cum i-o zice…vine de la a ti se rupe, rezulta miserupist sau miserupista dupE caz :)…si nu prea mai reactionez asa vulcanic in momentul in care vad ca ceasul e 8 jumate si la 9 tre sa fiu la birou…dar recunosc ca zic asa pe-un ton miserupist ”sa-mi bag p…a” :D
  EXCEPTIE fac intr-adevar zilele in care chiar am ceva important de facut ( cam putine in ultima vreme, chiar deloc ) si se mai intampla sa fiu intr-o mare intarziere, cu spumele de rigoare , primul lucru dupE buze este aceeasi ”bagare de p..a” insa pe un ton mult mai serios. Calcatura de calcaie devine mai apasata, usile parca sunt lipsite de balamale si tot tacamul.
  Deci da, injuratura care se potriveste cel mai bine caracterului meu este ”bagarea de p..a” :)

 • Doamne ajuta’ Sa va friga D-zeu cu dragostea lui pe toti cei ce injurati,si cand deschide-ti gura la injuratura sa va iasa Doamne miluieste-ma si iarta-ma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.