Ţeapa de la outlet

Anunţat cu surle şi trîmbiţe, cu afişe cu reduceri de 70, 80 şi chiar 90%, o întreagă nebunie, outlet-ul improvizat din acest weekend s-a dovedit a fi un mare fîs. Aflat la a doua ediţie, evenimentul a avut loc într-o sală mare unde fiecare om putea să meargă timp de două zile să-şi cumpere ţoale, electronice, electrocasnice, mobilă etc. la preţuri de nimic.

Mi-am propus de data asta să merg şi eu, prima ediţie ratînd-o din motive de care nu-mi aduc aminte pe moment. Îmi făceam planuri măreţe de cîţi crocodili cu 5 euro o să-mi iau sau mai ştiu eu ce animale. Orar: 10 am – 10 pm. Am zis că mă duc sîmbătă la 10 că altfel o să fie omor, cozi la cabinele de probă, toate hainele vraişte, lume ca la balamuc. Am avut dreptate. Nu au trecut nici măcar două ore de la deschidere şi deja era aşa.

Intrarea costa 1 euro. Înăuntru era cum mă aşteptam – război. Parcă erai la IDM. Un singur raion cu încălţăminte de care n-am auzit niciodată, dar la care se formase coadă. Apoi am dat o tură şi singura firmă care mi s-a părut cea mai cunoscută a fost aia de la Romarta Copiilor. Am mai dat o tură şi am găsit fără să vreau firma lu’ căţelu. La ăştia o cămaşă din noua colecţie costa 230 de euro şi avea un discount uriaş de 5%. Colecţia de anul trecut beneficia de un discount de 50%, în condiţiile în care o cămaşă era 200 de euro. Am zis pas. Calculatoare la 500 de euro, dar alea-s peste tot. Tot felul de drăcii no-name, ştifturi, kitsch-uri.

Am mai făcut o poză şi am plecat cu gîndul că oamenii ăştia nu ştiu ce înseamnă noţiunea de outlet. Şi nici măcar nu ştiu să pronunţe acest cuvînt. Ei îi spun oule. Da, aţi citit bine.

Similar Posts:

Jaluzeaua
Restanţe

Comments 1

  • da asa este ai dreptate afiseaza reduceri mari dar de fapt preturile sunt tot aceleasi..:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.