Sleepless in Băneasa (2009), ultimul episod

A) Există lîngă comuna mea un sătuc aflat fix între aeroport şi plajă. Acest sat are nişte case cu maxim un etaj dispuse în lungul ţărmului şi un teren de golf. Casele sînt locuite în proporţie de 40%, fiind utilizate mai mult în scopuri estivale. Avioanele trec pe deasupra lor la nici 80 de metri şi continuă să vină şi să plece la orice oră din noapte e nevoie.

B) Există în Bucureşti un aeroport aflat în oraş, numit Băneasa. Acolo sînt case, vile, blocuri dispuse în funcţie de şpaga prestată. Avioanele vor avea interzis între 12 şi 7 AM începînd de sîmbătă, ca să poată locuitorii din zonă să se uite în linişte la Dan Diaconescu.

Hai să vă zic o curiozitate. De aici de unde stau eu, există o cursă aeriană directă pînă la Bucureşti. Duminica pleacă pe la 12 noaptea şi ajunge undeva pe la 4, 5 dimineaţa (în funcţie de trafic şi semafoare). De acum înainte, cu noile reglementări, e musai să ajungă la Bucureşti la ora 7, ceea ce presupune că trebuie să plece de-aci pe la 2. Niciun fel de problemă, aici se poate, acolo nu.

Similar Posts:

Tamiflu cu şpagă
Am o dudă (L)

Comments 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.