Sînt bogat !

Tot aseară am primit un e-mail de la Mrs. Elizabeth Duke, care lucrează în Spania la un birou chipurile aflat în Cadiz care posedă adresa quinigolespana@yahoo.es. Doamna în cauză (pentru că aşa se intitula) îmi trimitea o INSTINTARE DE PREMIU, ULTIM APEL. Care naibii ultim apel, cînd nu-mi aduc aminte de vreun prim apel? Într-o română fără diacritice aproape perfectă (vezi cazurile ne face placere sa va instintam, modul inmanarii acestei sumi, managerul de externe a bancii sau detalile extragerii) eram anunţat că sînt fericitul cîştigător al unei sumi de 93.015,45 €. O nimica toată.

Am trecut mai departe. Erau trecute tot felul de numere de tichete, de link-uri să verific stadiul premiului, de persoane de contact, dar cel mai nesimţit mi s-a părut faptul că trebuia să o contactez pe doña Ana Sanchez (asta de unde a mai apărut?) căreia trebuia să îi completez un formular pe care să i-l trimit la una dintre adresele următoare: ruralcajabank@yahoo.es sau ruralcaja@madrid.com. LOL!!! Cum naiba, mă, banchera are adresă de yahoo? Madrid.com? Păi ştiu şi eu site-ul unde pot să-mi fac imediat adresa naicu[ăt]madrid.com.

Şi ca totul să fie complet, la sfîrşit dă cu semnătura JUAN FERNANDO HERNБNDEZ (preşedinte). N-am mai văzut á în formă de b chirilic.
Iar dimineaţă am primit un premiu şi mai tentant: o jumătate de milion de lire sterline.

Cu aşa cadouri de ziua mea de nume nu-mi mai rămîne decît să vă pup pe portofel. Plec în Maldive.

Similar Posts:

Cel mai mizerabil restaurant de lux
Fraţilor, de unde atîta amor?

Comments 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.