Doar pentru cine nu are ureche muzicală

Cică Sînziana (foto), aka Shakira din Urziceni, a scos o melodie care a fost pusă pe iutub. Alţii au preluat-o ca fiind cîntată de Shakira aia adevărată (aka Shakira Isabel Mebarak Ripoll, pun pariu că habar n-aveaţi cum o cheamă în realitate).

E adevărat că se aseamănă mult cu stilul Shakirei pe bune, dar cine are o ureche muzicală formată cît de cît (sau, mai mult, este fan înfocat), îşi dă seama că nu e adevărata Shakiră cea care cîntă melodia asta.

Mai în detaliu, pe site-ul motanului.

Similar Posts:

Opera mă-sii
Mai merită să faci muzică în România ?

Comments 8

 • cine mama floraresei e si asta…auzi Shakira, of, mama, ma doare capul 🙂

 • De Pavarotti din Carpati – aka Costel Busuioc – ce se mai aude prin Spania?

 • @ sufletica: Ete una. O ciumpalaca de (*)(*)(*)(*)(*) 😉

  @ vio: ABSOLUTAMENTE NADA! :))

 • Credeam ca isi face o mare cariera acolo. Saracul, era cam necizelat totusi…

 • Dacă nici nu i se cumpără bilete la concerte… Citeam într-o vreme că trebuia să aibă un concert pe undeva prin Moldova (parcă Iaşi sau Bacău), puii mei, şi preţul unui bilet era de un milion şi din lipsă de cumpărători s-a redus la jumate şi o întreagă tevatură. Nici nu ştiu dacă s-a ţinut concertul respectiv.
  Foarte aiurea omul ăsta.

 • COSTEL BUSUIOC A AVUT IN LUNA DECEMBRIE 13 CONCERTE IN TOATE ORASELE DIN ROMANIA . A AVUT MULT SUCCES FIIND PRIMIT CU BUCURIE .CONCERTUL DE LA IASI A FOST ANULAT DATORITA ORGANIZATORILOR CARE NU AU MEDIATIZAT CUM TREBUIE CONCERTUL . COSTEL BUSUIOC A PRIMIT IN TARA PREMI .LA MADRID INVATA CU MARI PROFESORI DE LA OPERA SI CONSERVATORUL DE ACOLO. EL SE PREGATESTE INTENS PENTRU OPERA. MAI CERCETATI CUM STAU FAPTELE ,APOI SA DATI CU PAREREA.

 • Sanda, fană sau PR Costel Busuioc?

 • CREDE CE DORESTI DESPRE MINE .DORINTA MEA ERA DE A ARATA ADEVARUL DESORE COSTEL BUSUIOC.EU IL ADMIR PENTRU TALENTUL SAU DEOSEBIT PE CARE IL CONSIDER UN DAR DE LA DUMNEZEU AVAND O VOCE CU TOTUL APARTE SI SUNT SIGURA CA O SA DEVINA UN MARE TENOR AL LUMII. MAI MA IMPRESIONEAZA DARZENIA CU CARE LUPTA PENTRU A ASIGURA VIITORUL COPIILOR SAI .DE ADMIRAT ESTE SI CREDINTA LUI IN DUMNEZEU .IN CONCLUZIE ESTE UN EXEMPLU DEMN DE URMAT .SE POATE SPUNE CA NE REPREZINTA CU CINSTE TARA IN TOT CE FACE .IN CONCLUZIE JUDECA CORECT DACA MERITA SA SE VORBEASCA DE RAU UN ASEMENEA MARE OM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.