România nU.E.

Despre nesimţirea companiilor de comunicaţie din Spania s-ar putea scrie enciclopedii întregi. Eu voi spicui exact ce e cel mai important. După ce că au nişte tarife enorme, acum le mai şi cresc. Nu folosesc serviciile de telefonie oferite de Telefonica pentru a suna în România. De cînd am telefonul meu voIP, nu-mi mai trebuie nimic altceva. Internetul este bătaie de joc. Cel mai ieftin porneşte de undeva de la 25 €/lună, iar viteza e de cel mai mare căcat. De pildă, momentan dau 35 €/lună pentru o viteză ce rar ajunge să depăşească 1,5 mbps. Aşa că trăiască România din punctul ăsta de vedere! România, care în concepţia hoţilor ăstora de la Telefonica, nu este în Uniunea Europeană. Nenorociţii profită cît pot de pe urma românilor, ştiind că sînt cît China, Rusia şi India la un loc adunaţi în peninsula lor. Concret, de la 1 ianuarie ca să suni de pe fix în U.E. şi S.U.A. te va costa 12,552 cenţi/min. Iar ca să dai un telefon în România (sau Maroc, fraţii noștri de cruce) va trebui să plăteşti mai mult decît dublu, adică 26,15 cenţi/min.

tarife-telefonica-romania

Aşa că, vă recomand în continuare cea mai bună investiţie pe care o puteţi face în casa voastră din diaspora, dacă nu vă mulţumiţi cu un “Alo, ce faci? Toate bune? Cum mai e vremea? Ne e dor de tine, te pupăm.” Există un telefon fix în diaspora cu număr românesc, care practică tarife naţionale de rîs (doi cenţi ziua şi un cent seara). Asta pentru cei cărora pe lîngă cele de mai sus le mai place şi un “Şi ce-ai mîncat azi? Serios? Şi a fost bun? Dar cum l-ai făcut? Cîte ouă ai pus? Doar albuşul? Şi cu gălbenuşul ce-ai făcut? Şi la cuptor cît l-ai lăsat? Dar ce cuptor ai? Şi merge? E electric? Auzi, ştii ce voiam eu să te întreb? Consumă mult? Cît te-a costat? Păi de unde ai avut atîţia bani?” Şi poţi răspunde: “Am economisit bani cu fix oriundele.”

Similar Posts:

Jurnalista genială
Genialitatea iberică

Comments 3

  • O sa ii contactez pe astia de la Smartcall sa iti dea ceva din profit, ca tare ii mai lauzi..dar, in fine, sunt buni nenica..iti faci trebusoara cu ei…atunci cand vrei sa adormi la telefon cu cineva..stii vorba aia “dormiti linsititi. Smartcall e cu voi chiar si baie”:))

  • e tare de tot baiatul asta, nu il cunosc dar fiecare articol nou al lui imi readuce zambetul pe buze… ii doresc sanatate si un calduros Viva l’España!

  • @marryrusu: Lauda-i-aș, poate s-o auzi într-o zi… Doamne, ce mișto e să stai pe budă și să vorbești nestingherit…

    @flo_rinel: Cojones, te pup! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.