România: “Mi-e frică, mi-e frică să nu fiu răcită !”

Fac o treabă foarte bună oamenii ăştia cu avioanele pe timp de noapte. După ce te urci, stai şi mănînci, nemaifiind nicio activitate care să necesite lumină, se face beznă. Mă rog, aproape beznă. Asta pentru ca unii să poată sforăi nestingherit. Ăia ciudaţi ca mine care nu pot dormi în niciun mijloc de transport persoane din univers, stau şi belesc ochii pe geam, mai citesc, mai se uită la un film etc.

În toiul nopţii, la ora 4, cînd doar luminile ambientale sclipocesc, stelele inundă cerul şi beculeţele pămîntene abia se întrezăresc, se aprinde brusc lumina la maxim în avion şi un bovea de steward începe să se plimbe pe culoar, împărţind ca tembelul nişte hîrtii. Este vorba de nişte formulare în care să spui dacă ai sau nu gripă porcoasă. Ajuns în dreptul meu, tîmpea îmi dă hîrtia, dar doar hîrtia. Trece în spate, după care vădit surprins îl întreb:

– Fiţi amabil, aveţi un pix?
– Îmi pare rău, nu.
– Chiar niciun pix, niciun pix?
– Ba da, e unul la colegele mele, dar în acest moment au nevoie de el.
– În regulă, şi noi cum completăm această foaie?
– Dar dumneavoastră nu aveţi un pix?
– Ei, închipuie-ţi că nu!!

Pulică ăsta credea că primul lucru pe care am să-l pun în bagaj era pixul pentru formularele surpriză despre gripa porcoasă. Oare de ce azi-noapte cînd m-am întors autorităţile spaniole nu m-au pus să completez vreun formular de acest gen? România e aşa de fricoasă de gripa asta? Aşa o ţin sub control? Aşa se previne? Puteam să scriu ce vroia pţm.

Similar Posts:

Cît costă nişte gropari ?
Fly, puiule, zboară !

Comments 3

  • Off, nu ești inventiv deloc. Mâncare n-aveai ?

  • eu nu pot sa imi explic cum un mare scriitor ca dvs nu are asupra-i un amarat de pix. nu pot si pace… nu este frumos din partea dvs sa umblati asa aiurea prin avioane fara pix.:d

  • @ Eu: Aveam chiar şi pixul cu pastă albă, dacă stau bine să mă gîndesc…

    @ Sufleţica: Data viitoare mă voi conforma. Mai este cam o lună pînă la următoarea vizită, aşa că am timp berechet să caut pixul potrivit pentru completarea declaraţiilor porcoase. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.