Mâncărica de la Bunica

Nu ştiu dacă ştiaţi, recunosc spăşit că nici eu nu ştiam, dar într-un mic orăşel din sudul Peninsulei Iberice s-a deschis un restaurant românesc intitulat Mâncărica de la Bunica. Situat în apropierea unei binecunoscute destinaţii de lux pentru multe vedete ale show-bizului internaţional, micuţul locşor mioritic ne îmbie cu o varietate de produse culinare ca la bunica acasă, aşa cum reiese din denumirea sa.

La aperitivuri putem savura deliciosul aperitiv de răciturii, dar şi aperitivuri asortate. Iubitorii supelor vor fi pe deplin satisfăcuţi de oferta restaurantului care oferă clienţilor săi două sortimente de ceorbe: ceorbă de burtă şi ceorbă de fasole.

Salatele nu sînt atît de interesante precum felurile oferite pentru prînz şi cină. Dintre ele ne vom limita în a sublinia prezenţa plăcută în peisaj a şniţelului cu cartofi prăjiţi şi fasole teci sau a costiţelor americane cu usturoi cartofii piure cu fasole teci. Din păcate pentru mulţi dintre dumneavoastră, respectivele delicatese se pot servi doar în două zile ale săptămînii: primul numai veneri, iar al doilea numai sânbătă.

Copiii nu puteau fi uitaţi, meniul pentru ei incluzînd nuggets de pui cu cartofii praăjiţi sau hot dogs cu cartofii prăjiţi.

Pentru a ne îndulci după aşa o masă copioasă, desertul cuprinde printre felurite varietăţi şi două sortimente de îngheţată: de ceocolată sau vanilie. Problema spinoasă a acestora este că sînt la mingi, iar porţia nu include mai mult de două.

Şi pentru că în Spania mai tot timpul e cald şi merge o bere, de ce să nu fie chiar o Timisoriana Lata Grande?

Vă dorim poftă bună!

Similar Posts:

Au început cu H
Bălţi

Comments 3

  • Meniul e original.Pai dak e “mancarica de la bunica” e clar ca e scris de bunica! cum ai vrea sa scrie bunicile, mai ales la tara acolo???(in pueblo ala unde vin numai VIP-uri) acum pe bune? ai gasit tu repede nod,dak mai traia Alexandru Graur cred k te lua la el in echipa.

  • Sa moara Gibilan daca ma asteptam la o asa scriere :))

  • Scump, nene, scump. Dincolo erea mai eftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.