Dacia Logan de la Rent A Car

Am fost nevoit la Bucureşti să închiriez o maşină de la o firmă de profil cît am dus-o pe a mea în service. Bineînţeles, mi-am luat Logan că era ieftin şi să văd şi eu ce e de capul lui. Era alb şi mă simţeam ca un cocalar în cel mai pur stil al cuvîntului. Am ţinut să-mi fac şi eu o poză cu Loganul, dar niciunul dintre cei cu care am interacţionat în cele patru zile nu a vrut să mă fotografieze. Oare de ce?

Maşina nu mergea rău, chiar am lăudat-o la început, dar era a naibii de grea. Abia accelera. Era model full cu geamuri peste tot, oglinzi electrice, dar n-am găsit scrumiera. Avea radio CD. Şi cel mai şi cel mai mă oftic că n-am făcut poză la rezervor. M-am dus în prima seară să-i bag benzină şi am rămas ca liftul între etaje cînd l-am văzut pe pompeur cum a desfăcut dopul şi cu atîta delicateţe l-a agățat cu tot cu cheie de un suport care era pe interiorul uşiţei. Şi ca să termin cu Dacia asta, pe lîngă faptul că mi s-a aprins şi becul de eroare la motor, cînd să o duc în ziua predării o găsesc zgîriată. Ce putea fi mai divin? Cu o zi înainte am lăsat-o la Unirii în parcare ca să iau metroul căci era Jale (aţi sesizat “j”-ul mare). Pe această cale ţin să-l/s-o apostrofez în legătură cu părintele său de sex feminin pe acela/aceea care, în totala-i ţărănime incomensurabilă, a fugit de la locul cu pricina şi m-a uscat şi de garanţie.

Aşa că pentru patru zile cît am cutreierat în lung şi-n lat bulevardele şi străzile, am fost primul şofer total atipic cu Logan alb care nu dădea flash-uri, nu claxona şi nu înjura ca la uşa cortului. Ce finuţ sînt eu…
Odinioară născusem chiar şi un cîntecel: “Vrei maşină de căcat? Ia-ţi Loganul Laureate.” Oare aşa o fi?

Şi la final vă pun o întrebare capcană: credeţi că ăştia de la Dacia au designer/desenator? Dacă s-ar respecta, n-ar lăsa să-şi bată lumea joc de brand-ul lor.

dacia-papuc-naicu

Similar Posts:

Genialitatea iberică
Tarifuri de succesuri

Comments 7

 • Domnule NAICU, am citit cu deosebit interes acest blog deoarece si eu fac parte din aceia ce isi fac trebusoara cu DACIA LOGAN.
  Inainte de a-ti da cu parerea generala despre aceasta marca hai sa fim putin realisti…tu ai folosit o masina ce a fost data pe mana la zeci si zeci de oameni…cred ca stii ce inseamna sa lasi masina pe mana altuia..nu ai aceeasi grija ca de bunul tau…
  Din curiozitate, cati km avea masina, majoritatea masinilor de tip rent a car nu se asigura…oare de ce? probabil ca se stie dezinteresul cu care conduci o astfel de masina….
  Eu nu sunt de acord cu tine…am facut un leasing la un logan Break Diesel cu 7 locuri si tin sa te anunt ca sunt foarte multumit de el…consumul este bun, am fost in concediu si am avut un consum de 5,5 – 5,7…parfum….asa ca …daca vrei masina de c…t nu prea isi are rostul….iar papucul ce l-ai prins in poza…nu Dacia caroseaza in halul asta.
  Asa ca domnule NAICU….nu mai criticati dumneavoastra un produs care se vinde destul de bine atat in Germania cat si in Franta….vb aia..daca nici nemtii nu le au cu masinile…atunci..sa se apuce de alte treburi….

 • Stimate domnule Gigix,
  Țin să menționez din capul locului că persoanele de față se exclud. Adică și dumneavoastră. Numai că este o diferență, domnule Gigix: Dv. nu aveți în vistieria proprie un Logan alb. Nu știu sigur dacă aveți modelul Laureate, dar ce mai contează acum. Loganul Dv. MCV este o mașină bună. Nu este alb și l-ați achiziționat și din alte criterii (știm noi care) și este mașina ideală care îmbină caracteristici de uz personal și comercial. Ați plătit cei mai mulți bani care se pot da pentru o astfel de mașină. Eu vă doresc să vă bucurați de ea, la modul cel mai serios. Într-adevăr, Dacia Logan este o mașină cu care îți faci trebușoara bine de tot. Nu am zis nimic de acest lucru, chiar am rămas încîntat de mașină în primele zile de la închiriere.
  Haideți să nu uităm ce am pățit cu mașina asta și să luați în calcul și o anumită doză de subiectivism în ceea ce privește Loganul alb de la Rent a Car, care avea, dacă-mi aduc bine aminte, 44325 de kilometri.
  PĂREREA GENERALĂ a fost doar PARTICULARĂ. Dacă citiți bine articolul veți vedea că m-am referit strict la mașina închiriată.
  Faza cu “Vrei mașină de c…ăcat? Ia-ți Loganul Laureate” se aplica pe vremuri și pentru Fiat. Nu știu dacă ați sesizat spiritul glumeț.
  Iar despre Dacia șlap carosată, ați zărit expresia “întrebare capcană” prin text?
  Vă mulțumesc pentru atenție, domnule Gigix.
  Un beso sobre los cojones. Vorbim.

 • cojones ?! :))))) Practicati sporturi extreme, stimabile domn Naicul? 😀

 • Absolut, în ceea ce privește relația mea cu Gigix, nu fac niciun fel de comentariu. 😀

 • Da… Asa ziceam si io. Mie mi-a lasat unu’ azi cadou un sticker pe geamul din fatza… Bine ca nu mi l-a pus sa nu mai vad nimic… A avut amabilitatea sa mi-l puna ceva mai jos de centru…

  Pe el scria: “Va rugam s-aveti amabilitatea de a nu mai bloca gurile de acces.”

  E adevarat, blocasem cu aproximativ 20 de centimetri gura de acces pe care sh-asha nu se poate intra (ca am mai incercat io o data si l-am zdrelit inca putzin pe Stephen)… Ideea este ca omu’ stia unde sa ma gaseasca insa a preferat sa ma faca sa-mi caut un burete cu apa caldutza ca sa pot sa scot cocalaru ala de sticker si mi-a ridicat si stergatoarele de abia le-am pus la loc, caci unu nu mai stergea si m-am crispat. =)))

  In fine… Irelevant. Un lucru minor pentru o tzara atat de frumoasa.

  Iar daca masina ta era zgariata cu cheia si nu de alta masina atunci ar trebui sa te bucuri. Vorba ceea, nu e ca si cum n-am avea loc sa ne miscam… Doar placerea conteaza. 😀

 • Mai tare ar fi s-o mai parchez o data acolo si sa ma bag dupe un coltz sa-l astept sa vina si sa-i bag urmatoru sticker undeva intr-un loc romantic. =)))))))) Nu e o idee chiar asha de rea zic.

  Ma intreb daca el ar putea fi acuzat de vandalism si eu de obstructionare a gurii. =))))

 • @Liz Madsen: Mi-a fost zgîriată de către o altă mașină. Dar așa e și aici, să-i vezi pe ăștia cum parchează… Dau în aia din față, apoi în aia din spate, pînă cînd o pun bine de tot. Rar vezi aici o mașină fără vreo zgîrietură, orice… Cît despre vandaliticul tău, el nu poate fi acuzat de nimic, ci tu pentru abuz în serviciul bucal. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.