Opinia unui outsider

Este pentru prima oară cînd nu particip la RoBlogFest şi bine că nu m-am dus. Oricum nu eram acceptat de blogosferă, avînd în vedere titulatura mea emblematică de blogocilindru. Ofticoşilor!
M-am uitat pe streaming la acest eveniment lipsit de olivieră. Uşor de remarcat atitudinea pro a directorului de imagine, care a reuşit să surprindă orice răhăţel mai spectaculos şi mai moţat din clubul ăla situat în cartierul copilăriei mele. Am încercat să-mi focalizez privirea acerbă pe detalii şi m-am lăsat păgubaş. De exemplu, se vedea multă lume care bea, socializa, se pupa, se fotografia, iar mai bea, îşi mai lua cîte o limbă-n gură, iar mai fuma în draci ş.a.m.d.
Apoi, aceeaşi lume buchioasă asista la spectacolul trupei invitate (avînd în vedere afinitatea şi vechimea unora din grup în sferă). S-a cîntat neinspirat de live şi groaznic de fals. Dar n-a contat, pe nimeni nu interesa, au cîntat de amorul artei – bilă albă pentru public. Idee: playback.
Într-un final, s-a ajuns la decernarea premiilor cu un Cabral lipsit de chef (şi bine a făcut şi el, bravo). Cînd vezi atitudinea celor din public care te tratează cu găoaza (public venit acolo cică pentru decernarea premiilor ediţiei 2009 RoBlogFest), faci şi tu la fel: treci ca plugul prin lista de cîştigători, nu mai faci atmosferă după o tentativă deja ratată (“Bună seara… punct ro!”) de a rupe cîteva aplauze de la toţi în acelaşi timp (aplauze chiar şi la mişto, pentru că omul a intrat pe scenă, a salutat, iar un public normal, măcar din respect, răspunde cel puţin prin aplauze), îţi faci treaba şi pleci acasă. Moment în care am stat să văd şi eu acordarea oascărelor şi am apăsat fascinantul X.

Per total, mă rezum la un naşpa rău! Mulţumiri Marius Tudor care, printre zecile de beri moca savurate într-un ritm ameţitor şi responsabil în acelaşi timp, şi-a făcut vreme să intervieveze cunoştinţe mai vechi sau deloc. Avînd în vedere că ecologistul Dan Dumitrescu a fost luat ca din oală, nimerind cum că aş putea fi mascul, iar domnului Valentin Petcu apelativu-mi i-a inspirat mai mulţi poponari, R.R s-a comportat ca la haliuud.

Similar Posts:

Chestii care mă ene (VI)
Halle, tu eşti ?

Comments 21

 • Cu scuzele de rigoare că nu s-a vazut rochia de senzatie 😀 :)) Mai presus de orice imagine cu R.R., caracterizarea ţi-a crescut ratingul cel putin cu un bariton în bas la stradivarius.

 • Bariton în bas la stradivarius? Sînt oripilat!!!

 • Sunt frate cu blogatu! Ştiu şi eo neşte termeni muzicaliceşti…

 • Ştii cum se scrie în partitură indicaţia de cînta pe coarda LA?

 • Întreabă-l pe Florin Grozea 😀

 • Io te-ntreb pe tine, dude.

 • Vezi mai, vezi?! Stiam eu ca esti celebru! 🙂

 • @ Ada: Nu mai celebră ca tine. Te-am văzut pe streaming.

 • Uite, eo pe Ada n-am văzut-o ca s-o invervievez cu privire la persoana ta!

 • Marius… cum, nu m-ai vazut??? De n-a stat camera ai pe mine o gramada si eu fluieram… ma uitam dupa cai verzi pe pereti… Ce ma enerveaza ca multi se stiau intre ei, eu nu stiam decat putini, si chiar nu m-am dus sa caut cartonase cu nume cunoscute…
  Dar daca ma intrebai de naicu.ro iti ziceam numai de bine! Pe cuvant!

 • Si sa stii ca glumeam cu faza “cum, nu m-ai vazut?” 🙂

 • Păi am ţinut morţiş să scot câteva vorbe şi de la tine…dar, parol, că n-am ştiut după cine să ma uit, şi vorba ta, data viitoare neşte cartonaşe mai mari n-ar strica. Apoi m-am prins in discuţii, m-am prins între beri şi-am uitat! 😀

 • Domne, ce vedeta esti :))

 • Outsider, outsider, dar eu cred ca esti mai degraba insider undercovered! Pff… esti cu ochii peste tot, chiar si in live streaming! 🙂
  La anu’ am sa propun o categorie pentru “cel mai anonim blogger”! Vreau sa ma inscriu si eu! Mdea… 🙂

  Un week-end placut si-o zi faina!

 • Nu spuneai si tu dinainte, pregateam si eu o caracterizare mai utila. Ma bucur sa fi fost de folos – la trafic ma refer – si las rochia Marius, era cu scop … indeplinit, doar partial. Cand m-oi pune sa scriu si eu nush …

 • Bariton in bas de stradivarius asa cum spunea prietenul nostru Marius 143-144 i.Hr., “neste” termeni de te doare capul, foarte interesanti. Maestre, te rog dezvolta putin inca niscaiva termeni de astia ca eu cred ca am trecut degeaba prin facultate!!! Oricum 10 pentru asociere 😉 Nici in 100 de doctorate nu m-as fi gandit la asa termen! Ca de altfel nici la celebra vorba a bunei mele prietene violonista D “studiu in forma de fals” :))

 • Costin ma scuzi, am găsit niscaiva dieji sub cheia sol şi mi s-a dereglat o coardă vocală.

 • Nicio problema Marius. Explicatia e simpla: daca “dieji” aia stau sub cheia Sol, e clar ca le-a scazut continutul in come si astfel isi pierd din continutul. Asa ca nu e problema cu dereglatul:) Incearca si cu dieji sub cheia Fa, e complicat rau, iar sub cheia Do e moarte curata!! :)) P.S. Daca puneam asa armura la dictat eram restantier si acum ;)) Da ce vorbesc eu refacere forever! 😉

 • Rectific “daca “dieji” aia stau sub cheia Sol, e clar ca le-a scazut continutul in come si astfel isi pierd din consistenta” ….ufff oboseala asta! Mah Naicule ce naiba nu-ti merge edit-ul? Fac plangere la admin-ul blog-ului asta ca nu se mai poate :))

 • Bravo1 Ai ajuns mare, mai naicule…Sexy, inteligent, buze misto! Astept provinicia! ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.