Observaţie rutieră

Percep un anumit dispreţ din partea participanţilor la trafic care au ocazia rarisimă şi onoarea aparte de a se interesecta cu mine în simpaticul trafic bucureştean. De cîte ori dau semnal să schimb banda, nu mă lasă şi cînd trec pe lîngă mine îmi aruncă o privire plină de flegmă groasă de cum de am îndrăznit eu să-mi permit să dau semnal să mă bag în faţa lor. Ruşine să-mi fie.

În intersecţie la Doamna Ghica, cum vii dinspre Palatul Ghika, era un gog pe banda din stînga. S-a pus verde şi a dat semnal să facă omu’ dreapta de-acolo, ca să se ducă spre Obor. Se vedea clar că era de pe altă planetă şi că greşise cum s-a încadrat. Eu eram pe banda a doua şi am oprit să-l las să se ducă, lucru pe care ăia de pe banda 1 nu l-au făcut. În spatele meu puhoi, claxoane, flashuri, nenorocire. În spatele lui la fel. S-a pierdut mult mai mult timp cu faza asta decît dacă s-ar fi oprit civilizat fiecare ca să-l lase pe bietul prostovan să se ducă la dreapta. Cît dura, o secundă în plus? E un capăt de lume să laşi de la tine?

Similar Posts:

Tymbark Fail
Cum mai e vremea pe la tine ?

Comments 2

  • In Bucuresti da. Toti sunt facuti la viteza.

  • Dispretul il ai pentru k dai semnal,nu se da! si gogul ala o fi plecat de la jiji din pipera ,la o plimbare in parcul plumbuita si brusc si a amintit k tre sa cumpere miel de la hala obor,hai k se circula frumos la bucuresti,unde mai vezi tu flashuri,claxoane ,urari de sarbatori in trafic??? morala: nu lasa de la tine cand poti sa iei de la altii :-@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.