O noapte de jazz

După multă vreme, azi-noapte m-am uitat la jazz pe Mezzo. Activităţile culturale m-au năpădit brusc şi s-au implementat la această cumpănă între noiembrie şi decembrie. Dintre toate formaţiile şi festivalurile perindate pe acolo, o pastilă de 4 minute m-a emoţionat din nou. Îl revăzusem cu doar o săptămînă înainte pe unul dintre miliardele de posturi nemţeşti ce-mi intră pe satelit. Dar aseară au difuzat una dintre puţinele piese din repertoriul jazz-istic al cărei titlu îl stăpînesc. Plus că-mi place de mă exhaustivizez pe mine! Este incredibil ce a putut să scoată din pian omuleţul ăsta în toată viaţa lui.
Vă invit să ascultaţi (dacă aveţi răgazul necesar).

MICHEL PETRUCCIANI – Take The A Train

httpv://www.youtube.com/watch?v=FVdFVtoGl98

Similar Posts:

Cea mai tare porţie de rîs
Tonul crăciunic de apel

Comments 10

 • dap ne place enorm Petrucciani ( ai scris gresitm cum tu, tocmai tu) dar pe Keith nu l-a imitat nimeni inca … nici macar el : http://www.youtube.com/watch?v=jzqMJWlKMsY

 • Uite, dragă, am greșit. Da’ și tu cîte dude ai în blog… nu mai zic nimic. 😀

 • cate bre? ia zi-le pe toate
  inafara de alea intentionate

 • Vezi-ți-le tu însăți.

 • Scuzati, va rog, dar tocmai am observat paiul din ochiul altuia, si anume o eroare de acord gramatical in fragmentul: “…una dintre putinele piese… a carui titlu il stiu.” Cre’ ca suna mai bine varianta “al carei titlu il stiu.” Nu? (vorba lu’ Hagi)

 • Oops! :p Stai așa că te iau la puricat.

 • Bun. Nu o să mă iau de diacriticele “cănd” și “căinele”. Astea scapă. Dar “domeniul în care lucrezi – l-a mine nu se ia în calcul”. “La mine” mi se pare mai normal. Și asta era intenționată?
  Sau “înbulinate cizme”. Parcă înainte de B și P e M (cu excepția “avanpremierii”). Chiar dacă nu există în DEX, o trec la intenționate, dar cu respectarea regulilor. Sau vrei să adaugi o excepție, stilistou? 🙂
  “Foia”? Poate “foaia”. “Deoacerece” e intenționată, nu?
  Cam atît pentru azi.
  Ne revedem mîine la aceeași oră, pe același program.
  Rămîneți cu noi. 😀

 • ce m+as face fara tine nush .. daca mai vezi zi si tu .. ca evident eu nu vaz …

 • La multi Ani Andreea!Dumnezeu sa te rasplateasca numai cu bine pertnu vestile bune pe care ni le dai si sustinerea pertnu Mariuca.Ma bucur tare mult ca fetele sunt bine.Ieri am pus vreo 2000 de fluturasi in cutiile postale din blocuri, am mai xeroxat si pt azi 1500 sper sa se stranga banii mai repede. Am vb cu un prieten de la un ONG din Pitesti si astept sa ma sune, sper sa vina ajutor si de la ei.Daca reusesc ceva il pun in leg cu voi prin adresa de mail. Sa dea Dumnezeu sa reusim cat mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.