Mai ţineţi minte Fort Boyard ?

Nu mai ştiu în ce zi era, dar abia aşteptam să dea pe TVR 2 Fort Boyard de la francezi. Se întîmpla pe undeva prin anii ’90 şi era foarte mişto. Emisiunea aia în care nişte oameni se întreceau în tot felul de probe palpitante şi nemaiîntîlnite, trebuind să colecteze cît mai multe chei, pe care să le folosească la sfîrşit cînd venea partea cu banii. Şi strigau toţi unii la alţii: “La clé!!!! Plus vite!!!” Şi mai era şi Passepartout, piticania aia mică, şi moşulică din turn, şi nu mai ţin minte. Mai ziceţi şi voi.

Muzica însă făcea toţi banii. Oferim spre ascultare un tribut adus acestui mare show, care include, printre altele, un pasaj violonistic virtuoz, reorchestrat de Mihnea Irimia.


Similar Posts:

Cumpără-ţi un fagot !
Am o dudă (LXIV)

Comments 3

  • Da. Foarte adevarat. Chiar uitasem in totalitate de joculetul asta. Ce tare era mosulica ala care punea ghicitorile. Oare de ce naiba nu-l mai difuzeaza oamenii astia de pe la televiziunile noastre. Am citit pe net ca prin Franta inca se mai difuzeaza pe TV5. Interesant joc. Frumoasa melodie.

  • E DIFUZAT IN FIECARE AN IN PRIMAVARA(FILMARI FACUTE IN VARA ANTERIOARA)PE TV5 (TITRAT).DAR NU MAI STIU LUNA.IN 2009 SI 2010 SE DIFUZA LUNEA DE LA ORA 15.00.URMARIM PROGRAMUL DE LA TV5 SI POATE NU-L RATAM!!!!

  • Era pe pro tv emisiunea! Foarte, foarte faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.