Fraţilor, de unde atîta amor?

Sînt consternat pentru că ieri mi s-a întîmplat un lucru pe cît de ciudat, pe-atît de ciudat. Am primit de la mai multe persoane aflate în lista personală de Y!M mulţumiri pentru faptul că-i iubesc. Mintea mea ageră a făcut repede conexiunea şi am concluzionat că bulangiii ăştia care au inventat faza cu “Your friend Cutăriţă sent you a prayer, a kiss, a blowjob!” au trimis în numele meu “some love” tuturor prietenilor din lista menţionată anterior. În traducere liberă “Prietenul tău Naicu ţi-a trimis nişte dragoste!” NIŞTE? Adică e ca în faza aia cu “dă-mi şi mie nişte Cola”? Ia uitaţi rezultatul estetic:

Îngrozitor, nu?
Ţin să fac un anunţ public prin care cer scuze tuturor incriminaţilor pentru deranjul creat.
Oi avea eu o inimă mare, dar cu sentimentele oamenilor nu-i de joacă şi încă nu am ajuns la performanţa să iubesc îj de inşi deodată. Mai ales băieţi, la naiba, în puii mei, nebunilor…

Similar Posts:

Sînt bogat !
Jurnalista genială

Comments 6

  • uite cum te ascunzi dupa degete.. recunoaste domnule ca iubesti pe toata lumea:))
    apropo, si ai mei prieteni au primit din partea mea iubire.. hehehe.. si stii ca io nu iubesc asa usor pe toata lumea:))

  • Eu nu iubesc pe nimeni, decît pe mine. Narcis Şelaru e numele meu de scenă.

  • nasol … si eu ma primesc mailuri de la mine … da aa ceva nu am pomenit … ciudat ca ai trimis niste love numa la barbati ..

  • Stilistou, nu am primit de la mine. Dacă citeşti printre punctuleţe, vei vedea că e amicul bleg care a primit nişte dragoste de la mine. Problema este mult mai complexă şi nu ne ajunge emisiunea asta să dezbatem subiectul. Timpul de antenă ne presează.

  • bre stiu bre ca nu ai primit de la mine si cunosc problema, am dezbatut-o deja cu http://www.blegoo.com

  • Tu primesti dragoste, eu primesc rugaciuni. Fix pe acelasi model, am primit a prayer, dupa care aveam link “get your prayer”. Nu stiu care dintre noi e mai castigat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.