Fericirea şi cutremurul

Un studiu recent dat publicităţii astăzi arată că la capitolul “cei mai fericiţi oameni din Europa” România ocupă primul loc, urmată fiind de Spania. Un calcul la mintea cocoşului relevă faptul că românii stabiliţi în Spania sînt dublu de fericiţi, ei acumulînd fericirea de a fi români, precum şi fericirea indusă de poporul iberic din jurul lor. Biserica Ortodoxă Română a anunţat public prin vocea IPS-ului introducerea unui nou paragraf în cîntecul Fericirile: “Fericiţi cei ce trăiesc în România, că acelora este Împărăţia Cerurilor!”

Azi-noapte am visat că era cutremur. Totul a început cu o zgîlţîitură verticală puternică (denumită în termeni ştiinţifici unda P), deja ştiind că o să urmeze un seism. Nu au trecut mai mult de 5 secunde şi pereţii au început să se mişte, la fel şi pămîntul sub picioare (efectele undei S). Am făcut prostia să fug ca să ies afară, frica cuprinzîndu-mă strict în momentul în care am părăsit edificiul în care mă aflam. O copertină de la intrare era cît pe ce să mă zdrobească, dar, cu toate astea, am reuşit să scap cu viaţă, ceea ce demonstrează faptul că “există viaţă după cutremur!”

Similar Posts:

Un altfel de meloman
Cum am petrecut de 1 mai

Comments 3

  • Majestate, sunteti fericit?
    Va urez numai si numai de bine!

  • tare faza cu Fericirile,cat despre cutremur,sa ne fereasca D-zeu de o asa ,,fericire”.Rame praf si pulbere daca vine un cutremur mai marisor.

    Toate cele bune!

  • Ce vise ai stimabile?!!?!?!?! Ma oripilezi :d/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.