Experimente pe mine #2

Cei în branşă cu siguranţă că-şi aduc aminte de clipa magică în care sucurile la dozator TEC ne-au invadat vieţile. A fost momentul în care omul acela, care se va urca în Titanic la 100 de ani de la tragicul eveniment, a dat lovitura. De atunci, piaţa a avansat, TEC a dispărut şi chiar nu ştiu de ce. Dacă mă întrebi azi pe mine ce suc la dozator îmi place, ei bine, am să-ţi răspund că savurez oricînd cu plăcere o Coca-Cola de la McDonald’s, fără gheaţă, ca să se umple paharul (deh, sînt calic). Am băut şi American Cola la un moment dat, şi Adria Cola, chestii care aveau un gust ciudat şi aparte. Era acceptabile, în cele din urmă. Totuşi, nimic nu se compară cu o Coca-Cola rece ca icebergul.

Însă o băutură mai proastă decît SUN COLA nu am băut în viaţa vieţilor mele şi nu o să mai beau neam! Porcăria asta pişicolă am găsit-o peste hotare, la vecinii englezi. Fiind cald afară, sătul de bere şi cu chef de a încerca o experienţă nouă şi de neuitat, m-am oprit la primul magazin de pe stradă, m-am îndreptat învolburat către primul frigider ieşit în cale, de unde, după foarte puţine clipe de cugetat, am înşfăcat o cutiuţă de carton de-un sfert de băutură răcoritoare cu aspect suspect. Ce a urmat, nu vă puteţi imagina…


Ingrediente: Apă, zahăr, aromă de cola, regulatori de aciditate (acid citric, acid fosforic), colorant (caramel E 150d), antioxidant (acid ascorbic), cofeină. Un detaliu mic, concis, dar important: băutura este pasteurizată.

Prezentare: După cum spuneam şi mai devreme, o cutie de carton, în care paleta de culori predominantă este formată din alb, roşu şi albastru, evidenţiind vădit relaţia om-divinitate, în care omul e patron stelist (roşu şi albastru), iar divinitatea evident că e albă. Să nu uităm de prezenţa atît de necesară a paiului.

Gustul: bleah cu “b” mare. Deci, Bleah! Şi aş mai putea adăuga şi cîh. Cred că pînă şi eu scoteam o băutură mai gustoasă dacă îmi dădeai ingredientele să le amestec. Chiar şi o fiolă de algocalmin e mai bună.

Particularităţi: Niciuna!!

Preţ: 0,60£.

Nota: 2/10.

Similar Posts:

De ce ies prost pozele cu flash la iPhone ?
Experimente pe mine #1

Comments 4

  • Cea mai buna e aia de la Ikea. Nici nu stiu daca e Pepsi sau Cola, dar e nitel diluata ceea ce e grozav, din punctul meu de vedere, pentru ca nu mai e atat de dulce (sa incerci sa faci o pauza de vreo luna de la Cola si sa vezi dupa aia cum ti se face gura punga lol) si e rece ca gheata. MMmmmmm I love Ikea. :D

  • Totusi i-ai dat o nota de 2 deci posibil ca va mai fi ceva ma prost decat Sun Cola. Am baut si eu un suc prost de tot. Se numeste Vitalis si nu stiu daca veti gasi. 2 litri costa 1 leu si am luat sa vad ce si cum. Pe langa gazele pe care le are e foarte prost la gust.

  • Nu am baut Sun Cola… dar sigur cel mai prost este sucul Florinel… se vinde la 0.5 , 2 si 5 litri :) Pe la tara in principal. Imi amintesc ca ala de 5 litrii era vreo 4 lei…

  • Pai da, prea multe bauturi din astea care copiaza Coca Cola, Fanta si altele, si n-au gust nici macar a suta parte din cat au originalele. Pisoarce din astea nu se pot nici macar mirosi, daramite bea.
    P.S. Frumos blog, decent si inspirat, la obiect, fara ifose si alte bazaconii 🙂 Succes! O sa mai dau pe aici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.