Eşti bou ? Acum poţi bea cafeaua ta !

Cafeaua în Spania e poate cea mai bună cafea din lume. Nu degeaba spune fata aia în celebra melodie “cuando tomes tu café toma tu café en España”. Şi asta pentru că nu costă mult deloc, o găseşti oriunde şi reprezintă un mit pentru poporul iberic. Chiar dacă a existat o perioadă (şi încă mai există) în care anumite baruri nu mai făceau cafea după o anumită oră, concepţia văd că începe să dispară şi să revină cu picioarele pe pămînt (mai rămîne să deschidă toate magazinele duminică, poate şi noaptea ca la real,-, băncile să aibă program cu publicul nu de 5 ore pe zi, ci de 8-12 şi să legalizeze marijuana).

Iar pentru cei care beau cafea ca boii de dimineaţă pînă-n noapte există din 1957 brandul Bou Café. Nu scriu mai mult că şi-aşa scriu ca să scriu. Pa!

Similar Posts:

Cum se scoate o măsea de minte prin operaţie
Cum să-ţi faci ţara de rîs şi de bătaie de joc

Comments 7

  • Cafeaua din Spania e cea mai buna cafea dintre Spania si Romanica. Asta fiindca o cafea care bate de departe multe altele (sa nu afirm “din lume”, ca nu le stiu pe toate) este in vecina Portugalie si se cheama Sical. Taaare buna!

  • Hai totusi sa facem o mica nota cu privire la gustul cafelei in Spania.Daca o bei in partea de nord (Santander,Oviedo…)vei avea parte de o placuta surpriza.Gustul acesteia este destinat zeilor.Pretul e pamantean,1.10-1.30 euro.In partea de sud,sud-est pretul se rotunjeste la doar 1 euro insa gustul e execrabil.

  • Hai că în sud poţi să bei cafea bună şi cu 1 euro. Chiar pe plajă.

  • De acord,insa sunt pure exceptii.

  • VACO cafe nu o exista? :))

  • Fie “cafa” ~o) cat de rea
    Tot mai buna-n Spania =))

  • O cafea buna in spania nu am baut in 10 ani!!! trbuie sa sar gardul la portughezi ca sa beau o cafea decenta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.