Din an în Paşti

Dacă v-aţi dorit vreodată să faceţi ceva din an în Paşti, ei bine, ieri aţi avut ocazia. Doar dacă nu sînteţi de alte religii decît cea ortodoxă şi aţi avut şansa acum o săptămînă. Dar cum şi azi se consideră că e Paşte, fiind a doua zi, aflaţi că timpul nu e deloc pierdut.

Un lucru pot să spun că se încadrează în această categorie; s-a întîmplat acum doi ani cînd am mîncat la McDonald’s în preajma Anului Nou, după care nu am mai fost absolut deloc la niciun fast-food, iar de Paşti, fiind pe teritoriul neaoş şi profitînd de orarul non-stop de la Mc (lucru rarisim pe-aci), am decis să rup bariera cu ajutorul unui Happy Meal.

Anul ăsta, lăsăm deoparte partea culinară şi-mi vine în gînd un alt lucru care a reuşit (şi nu cu foarte mari eforturi) să fie făcut din an în Paşti – anume să scriu aici, pe blog. Ieri s-au făcut trei luni de cînd n-am mai tastat cuvinte prin wp-admin, o perioadă a fost şi hackuit, fapt ce a amplificat şi mai tare dezinteresul faţă de online. Marius, ca de obicei, prezent la datorie, şi-a făcut şi de data aceasta trebuşoara, prilej cu care îi mulţumesc încă o dată, astfel reputîndu-ne citi prin zona blogocilindrică. Zonă pe care, de altfel, am cam lăsat-o deoparte, ocupîndu-mă de lucruri cu adevărat importante.

E al patrulea articol pe anul ăsta, un an ciudat, cu multe lucruri frumoase şi mai puţin frumoase. Un an din al cărui prim trimestru a trecut repede, acum au fost şi Paştile, una-două vine Crăciunul şi iar nu ştim unde şi cu cine facem Revelionul.

Nu am ce să spun mai mult. Cred că am spus mult prea multe pe acest blog, am împărtăşit destule despre mine (poate chiar prea mult), iar pauza asta şi de blog, şi de facebook, de twitter mai puţin, m-a făcut să mă redescopăr. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră.

Ne vom mai citi pe-aici. Nu moare Blogocilindrul aşa uşor. Iar cui chiar îi pasă ce face Naicu, ştie unde şi cum să-l găsească (şi nu mă refer la foursquare).

Aveţi grijă de voi şi de cei de-alături.

Similar Posts:

Ironie cutremurătoare

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.