Despre nimic

Am fost tras la răspundere cum că aş scrie nimic. Da, nu mai scriu că n-am timp şi starea necesară dezvoltării unor subiecte, de altfel, plictisitoare. Să încep să povestesc istorii mai mult sau mai puţin amuzante, nu o fac. Să mă apuc să-mi deschid sufletul şi să-mi vărs toate ofurile şi onurile aici, neh. Să mai scriu despre minunatul loc de muncă şi ce atmosferă deosebită e acolo, nici pomeneală. De colegi, nici atît. Despre cum m-am trezit dimineaţă şi m-am pus pe veceu cu ăla micu’, poate. Despre lucruri de căcat, aveţi exemplul mai jos. Despre filosofii, dogme, polemici şi alte subiecte elevate, nu e timp. Despre cît mai are România să ajungă ca afară, e deja pueril, oricine o ştie.
Ce-mi mai rămîne de făcut? Să închid blogul? Nu încă. Mai am un pic şi gata. Scriu numai prostii, aberaţii, pun căcat pe aici? Uneori e bine să mai citeşti şi printre rînduri, în special între două băşini, un hăndel scos pe fund sau nişte ţîţe frămîntate.

Similar Posts:

Promiţător: Naicu.ro în top 7000
1000

Comments 12

 • Mai, nu inchide blogu’…
  Ca eu citesc mereu, chiar daca nu-mi las amprenta la fiecare articol! Uneori daca as comenta, as parea ridicola si, na, ma abtin si eu!
  Adica nu stiu cum ar fi daca as intra pe blog si-ar aparea un mesaj ca: “This blog is no longer available”, c’mooonn…

  O zi placuta!
  🙂

 • Ei bine…Ce ai scris tu mai sus chiar e o aberatie. Pe care, sunt sigura, ca toti prietenii tai or sa o respecte, daca asta e hotararea ta. Aminteste-ti motivele pentru care ti-ai facut blogul.Asa. Si mai gandeste-te o data. Daca iti manifesti pentru a 1000 a oara frustarile,si de data asta in public, atunci fa un sondaj si intreaba-ne de ce te citim. De ce te-ar gasi cineva interesant? Cine e cu mine pentru sondaj?Raspund cu mare placere intrebarilor.
  Shobo,tu de ce il placi pe Naicu?
  Aceeasi Eu – tu de ce?
  Escu – ???
  Ada – ???

 • mă tu ori ţii post? te-ai dilit la cap, ce ai? io te ştiu băiat inteligent. nu mai glumi aşa…astea-s glume de pensionari sau de copkii de grădiniţă. clăteşte-ţi gura cu zeamă de varză şi vezi ce se întâmplă prin creierul ăla al tău ca bate vântul rău, fratele meu, fă sex sau fă ceva, dar trezeşte-te!! revino printre noi, şi nu care cumva să bage dracu coada să închizi site`u acu. Claro!!!?

 • Lala: cine a zis ca-l plac 😀 E baiat mare..vaccinat…face ce vrea. NU?

 • exact,Escu:) intrebarea corecta era de ce-l citesti?:)

 • de plictiseala, de divertisment, degeaba, de tot, de debarcader…:D 😀

 • Mie-mi place tocmai pentru ca e diliu si scrie niste faze haioase. Si mi-a dat niste lepse foarte misto! chiar, de ultima nici nu m-am achitat! 😀 Coming soon! 😛

 • Na ca ti-a mers si faza asta! Am intrat toti si am si comentat! bravo! 😛

 • Multumesc tutulol. >:D< Daca n-ar fi cea mai misto leapsa in pregatire, n-as mai fi continuat. Noroc cu domnul presedinte Isipciuc. M-a scos din foame. Revenim.

 • ptiuu….ce mă! azi e 1 Aprilie şi io nu ştiu!!!?

 • ce leapsa in pregatire este cea mai misto? :d :))

 • Nai-cu, Nai-cu, Nai-cu. Noi suntem cu tine. Fai o leapsa pt care sa te injure lumea mult timp dupa si apoi poti sa te retragi in glorie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.