Despre campania de la Zuzu

Mi-a fost dat ca în ultima zi de stat în regiunea centrală a Munteniei să am foarte multe lucruri de rezolvat, printre care şi anumite cumpărături pentru călătorie. Drumurile m-au dus la un supermarket care practică preţuri de butic de cartier. Acesta se numeşte Primăvara şi se află în incinta mai multor locaţii din Bucureşti. Acolo am achiziţionat în grabă anumite chestii, dar şi celebrul iaurt de băut de la Zuzu. Cum bagajul nu cîntărea cine ştie ce, am cumpărat cu duiumul, de zici că-mi făceam provizii de război. Dar…

Ajuns pe meleaguri îndepărtate, a venit dimineaţa în care se cerea un iaurt şi două merdenele savurate în maşină în drum spre scîrbici. Însă la un moment dat, observ pe o parte laterală o etichetă cu un concurs unde poţi cîştiga diverse drăcovenii. Înscrieri prin SMS şi de pe net. Păstrez cuponul, îmi fac treaba, vin acasă şi intru pe net. Bag codul, îmi zice “cod valid, păstraţi bonul şi cuponul pentru a dovedi nu ştiu ce”, trec mai departe, mă înscriu şi mă dezmeticesc. Bonul? Care bon? Oi fi citit greşit. Clipă în care iau la puricat regulamentul de participare la concurs.

Bonurile fiscale care dovedesc achizitionarea produselor participante la Campanie si etichetele promotionale care contin codul unic inscris in Campanie, trebuie pastrate pentru validare in eventualitatea castigarii unui premiu la tragerea la sorti.

Adică după ce că-mi cumpăr unşpe iaurturi Zuzu cu 24000 de lei bucata (total: 264000 lei), aflu că trebuia să păstrez bonul de la magazinul lu’ peşte, în caz că oi cîştiga unul dintre valoroasele premii puse la bătaie?
Bonul habar n-am unde e. Pînă revin în ţară să mai cumpăr Zuzu, se termină campania. Acum, dacă o să cîştig maşina, ce mă fac?

Similar Posts:

România, mai rău ca Africa
Eve salvează omenirea

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.