Decăderea

Am observat că tot ce începe cu prefixul “ne” este ceva naşpa. Referindu-mă strict la mine, sînt un neghiob, un netalentat, un necorespunzător, un nemernic, un neserios şi lista poate continua de aici şi pînă la Nerva Traian. Nu am inspiraţia şi harul altora de a atrage mase. Dar poate şi alţii tot aşa au început.

Mă uitam deopotrivă pe statistici şi observam că vîrful de trafic (vîrf mai mic ca munţii Dobrogei – 132) a fost după ce am postat pozele cu buletinele. Probabil era şi weekend şi atunci mai multă lume are timp (nu ca mine) să mai zăbovească cîteva minute în faţa unui calculator. Acum, nemaiavînd ce scrie, a început să scadă interesul (dacă a fost vreunul, sau era doar lume aruncată aleator pe un oarecare blog WordPress). În aceste condiţii, ce să fac? Mai continuu? Ce să ofer publicului care văd că mai intră pe aici din cînd în cînd? Care sînt cerinţele pieţei (în afară de sex)? Ce aş putea pune aici să fie şi amuzant şi interesant? Pentru ce să dedic acest blog?

Aştept comentarii drept răspunsuri. Deocamdată m-a întors răceala. Deci, sînt un nesănătos.

Similar Posts:

1000
Eveniment istoric

Comments 4

  • eh, lasa traficul, caci oamenii vin si pleaca.
    toata lumea e racita.cred ca e ceva in aer.

  • Da, deci… Te rog io, nu mai incepe cu d-astea. Cheia succesului a fost dintotdeauna reclama. Au existat miliarde de autori pe care nu i-a publicat nimeni ani la randul, pentru ca intr-un final cineva sa-i publice si cartile lor sa fie best selling decade la rand.

    Putini sunt cei care au inceput de sus. Daca vrei super public, trebuie sa-ti faci super reclama. Daca nu, publicul va aparea oricum, dar mai incetishor.

    Orice-ai face, nu te opri, ca pe bune viu dupe tine in diaspora si te bat la za butt. Io ce mai citesc? 🙂

  • p.s. Miliarde este un cuvant exagerat. LOL Zeci de mii, mai degraba. 😛 Sau nu stiu… Oricum, multi.

  • Deci, oricum ai continuat. Însă dacă eram atunci, îţi spuneam să mergi mai departe, că o să fie bine. Ia să ne mai pui şi acum o poză cu vârful ăla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.