De ce costă bani aplicaţia One FM în App Store ?

One FM este un post de radio românesc cu muzică de bîţîială care nu pot să zic că-mi displace, avînd în vedere că timpurile ProFM Dance au apus demult şi muzică clasică în maşină NU ascult (aia mai lipsea)! Cînd am fost în vară pe meleaguri, am încercat să-l găsesc în undele ultrascurte naţionale, dar fără folos. N-a fost bai, se poate trăi şi fără el.

Totuşi, pentru cei care vor să asculte în maşină sau în căşti, aplicaţia e disponibilă în App Store la preţul de numai 0,79 €. O cumperi şi te aştepţi şi tu ca tot omul să aibă cîteva setări, informaţii utile, măcar cîteva pagini de descriere. Din păcate vei găsi doar un jpg cu o bilă de extraterestru albastru cu căşti şi ochelari, nişte difuzoare şi un buton mare de play. Apeşi pe play şi aplicaţia te redirecţionează către Safari unde apare un Quick Movie cu streamul de pe internet al radioului. Cu puţin noroc începe să cînte muzica.

Cum să asculţi One FM pe iPhone fără să plăteşti?
Foarte simplu. Deschizi Safari, dai search “one fm radio romania” sau intri pur şi simplu pe www.onefm.ro. Acolo apeşi pe “ascultă live”, în momentul acela deschizîndu-se o altă pagină în Safari cu un stream live Quick Movie. Da, exact acelaşi pentru care ai dat mai devreme ca fraierul 79 de cenţi europeni.

Deci ce plătim pînă la urmă? Graficianul?!

Similar Posts:

Cum se poate ajunge la Consulatul General al României de la Sevilla
De ce să (nu) îţi dai copilul la şcoala de muzică ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.