Cum e mai bine: să stai cu laptopul în priză şi bateria scoasă sau nu ?

Părerile sînt împărţite. Unii spun că nu se întîmplă nimic dacă stai cu el în priză şi bateria cuplată. Alţii spun că mai bine scoţi bateria dacă eşti cu el în priză şi eventual să o pui şi în congelator. Alţii zic că e ok şi la temperatura camerei. Mai sînt unii care cred că bateria de la laptop trebuie folosită după aceleaşi principii ca bateria de la telefon. Alţii sînt de părere că odată încărcată bateria la 100%, procesul de încărcare se decuplează automat şi nu afectează în niciun fel randamentul viitor al bateriei. Eu cred că toate sînt poveşti şi că orice baterie are durata ei de viaţă. Ca şi la bateria de la maşină, la un moment dat nu o să mai fie ca la început.

Cu toate astea, cînd ai una nou-nouţă, prima impresie e absolut fascinantă. Chiar dacă nu ajunge la timpul indicat în imagine, arată mult mai încurajator faţă de măgăoaia-mi cealaltă la care nu puteai vedea un film decent de ~90 de minute da capo al fine. Să-mi trăiască, zic!


Similar Posts:

Hepi Helăuin
Am lansat versiunea pentru mobil

Comments 5

  • laptopul meu cand era nou, adica acum 2 ani tinea incarcat 4 ore in power saver .. acum tine in jur de 3

    nu i-am scos niciodata bateria, treaba asta era mentionata si in cartea lui..

  • daca scoti bateria, il transformi intr-un simplu pc. se intrerupe energie electrica, se duce si el. daca ai bateria la locul ei, iti continui lucrul fara probleme

  • sunt de acord cu ce a zis daniel rus:)

  • Eu primesc o panarama de mesaj de fiecare data cand am bateria in el. Ceva de genul ca nu e bateria originala, apasa orice tasta pentru a continua.

    Chestia este ca BATERIA lui este perfect de noua, este perfect de originala si din pacate nu o pot folosi ca altfel trebuie sa trec de chestia asta de fiecare data.

  • Dar ca tine, 8 ore … doamne fereste. Ala e extraterestru. Dar sincer, cat te tine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.