Cum am petrecut de 1 mai

Ei bine, ca să se liniştească cei 3 vizitatori (în curînd 2) ai acestui blog, nici anul acesta nu am fost la mare de 1 mai. Numeroasele înjurături primite pe adresa redacţiei m-au făcut să dau o lovitură de teatru celor care au crezut că voi merge pe litoral cu ocazia acestei zile internaţionale a muncii. Şi, făcînd în ciudă tuturor celor care erau convinşi că o să stau cu burta la soare şi cu fundul în nisip, am ales varianta cu nu.

Voios nevoie mare, îmi urc acelaşi fund amintit acum o secundă în vehiculul iarăşi proaspăt spălat şi mă îndrept în PAS (Periplul de Aprovizionare Sabatică). Acesta include trei supermarket-uri, pentru că ce găseşti la unul, nu găseşti la altul ş.a.m.d. Aşa că mă duc la primul magazin nemţesc şi văd o poartă închisă. Brusc, subit şi iremediabil îmi aduc aminte că e 1 mai. Bine, dar de ce nu au anunţat că o să fie închis? În mod normal se pun nişte anunţuri mari cît o zi de post negru în care spun că 1 MAI – ÎNCHIS. Plus că 2 mai a fost duminică şi duminica e închis tot. Deci frumos şi civilizat din partea lor era să scrie mare 1 ŞI 2 MAI – ÎNCHIS, PROŞTILOR! Am zis că magazinul spaniolesc o fi deschis. Nimic. Brusc îmi aduc aminte de al treilea magazin franţuzesc care de obicei deschide de sărbători legale. Nu şi de data asta, fiind nevoit şi acolo să-mi bag oareşce în gardul lor. Dezamăgit, mă întorc spre casă. Benzinăria era plină de maşini. Îmi şi închipuiam ce o fi înăuntru, că doar nu erau toţi să bage benzină, care apropo s-a făcut cît 4 franzele de la magazinul franţuzesc. Prin urmare, vizibil afectat de ce mi s-a întîmplat, am venit acasă şi am vieţuit împrejurul ei, cu micul şi cu berea mea.

Şi a trecut şi 1 MAI – ÎNCHIS şi 2 MAI – ÎNCHIS. Dar astăzi, 3 MAI – DESCHIS. 😀

două întrebări: care dintre voi a fost la mare ca să mă oftic? la ce magazine deschise aţi fost ca să mă oftic?

Similar Posts:

Fericirea şi cutremurul
În sfîrşit o veste bună

Comments 9

 • Majestate, te salut! N-am fost nici la mare si nici la cumparaturi, am salasuit in casa.Asta este! Toate bune iti urez!%%-%%-:)

 • P.s. sa stii Majestate ca sunt zile cand nu fac comentarii la cele scrise de tine dar, obligatoriu, absolut obligatoriu, “te citesc”.Sa stii! 🙂 O zi buna!

 • mulţu, dar n-am înţeles aia de mai sus cu doi trifoi şi un drac.

 • Daca te face mai fericit, eu am petrecut 1 Mai la tara cu sapa in mana:-w, punand la rosii, ardei, vinete.Soacra-mea fericita, spatele meu nu :(. Deci, se poate si mai rau.:d

 • Doi trifoi cu patru foi=noroc
  Drac, n-am trimis, imi pare rau, nu!

 • @svetyk: deja mă simt mai bine.
  @pissi-mic: şi dracu’ ăla kinky cum de-a apărut acolo?

 • Nu stiu, chiar nu stiu. Dar, Majestate, trimite-mi-l inapoi si eu ii voi veni de hac. Inca o data, mii de scuze. Iti urez numai bine!

 • eu am fost la un magazin deschis si de bucurie mi-am luat o pereche pantaloni 😀 traiasca 1 mai muncitoresc!

 • Eu am fost la mare. Au fost deschise benzinariile dar nu si supermarketurile in Bucuresti, in Constanta am gasit cateva magazine d-astea de colt deschise, inclusiv Carrefour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.