Copiii au talent

Nu eşti blogăr adevărat dacă nu scrii de minunata emisiune de vineri seara de la ProTV. După 5 ediţii de Românii au talent, ar fi cazul să-mi dau şi eu cu părerea în 3,5 paragrafe rapide.

Recunosc că m-a cucerit din prima, sînt slab (chiar dacă nu pare), însă mă aşteptam să fie mult mai palpitant. Mi-ar fi plăcut un Mihai Petre mult mai nesimţit (nu ştiu de ce, dar lui Andrei Gheorghe i-ar fi venit ca o mănuşă rolul ăsta). Andra e fată bună, în fiecare ediţie i se face pielea de găină, iar Moisescu e băiat la locul lui, liniştit şi cumsecade.

N-am să pun videouri, n-are rost, dar în prima emisiune mi-a plăcut de Narcis Iustin Ianău, băieţelul ăla care a cîntat “O mio babbino caro”. M-a impresionat într-atît încît nici eu nu mi-am dat seama cînd mi s-a scurs o lacrimă (şi nu sînt genul). Apoi nu mai ştiu ce mi-a plăcut, dar îl ţin minte pe Valentin Dinu care a cîntat grozav melodia lui Andrei Tudor. Mă mir de cum ţin minte şi numele participanţilor (şi asta se întîmplă fără ajutorul googleic). Apoi fata aia din Chişinău (deh, cum nu există Moldovenii au talent, mi se pare firesc) care mergea pe bicicletă cu o roată monocicletă şi făcea exerciţii cu cercuri în acelaşi timp. Mi s-a părut ceva de-a dreptul fabulos. Şi au mai fost, dar nesemnificativi. Din punctul meu de vedere tot cu o voce bună te poţi afirma la un astfel de show, ceea ce-mi inspiră un pic de monopol, avînd în vedere că pentru asta există concursuri gen Megastar.

Încheind apoteotic, la concurs vin copii. Care mai de care mai mici şi mai talentaţi sau nu. Indiferent de ce fac pe scenă, ei tot timpul trec mai departe. Pentru că nu avem cum să fim răi şi au nevoie să fie impulsionaţi. Ah, aşa o încredere i-aş fi dat următoarei progenituri, de cred că dacă eram în juriu, spărgeam audienţele…

Uitaţi-vă la clip, e scurt (0:34), iar apoi daţi-vă voi cu părerea în comentarii.


Similar Posts:

Xilofon
Cît de greu e să cînţi la violă ?

Comments 4

  • Bestial ! :D HAhahahahahahahaha :D

  • :)) Doaaamneee, cat de de micuta!! Ce sa-i spui?:))Nu-mi vine nimic mai inteligent decat “foaaarte dulce”!!

  • Uite ca eu nu-mi dau cu parerea despre Romanii au talent. Oricum cineva pilos va castiga concursul, nicidecum unul talentat. Cat despre fetita din imagine, eu cu siguranta as fi trimis-o acasa sa mai studieze.

    Avea o privire ucigatoare. Nu cred ca era pamanteana.

  • Fuera, a la calle, a la puta calle!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.