Ce de căcat a fost la Madonna

M-a înduplecat diva să mă duc pînă la urmă. Mi-a promis marea cu sarea. A fost O-RI-BIL. La un moment dat m-am întîlnit şi cu prietenul Andrei Tudor care mi-a împărtăşit sentimentele.

Cînd am auzit că o dă pe muzică ţigănească interpretată de un taraf, mi-am băgat p*la şi am plecat. Atunci s-a apucat Mădana să poarte dialog cu puhoiul. Eu îi răspundeam în legea mea.
(text original netradus)
Madonna
: Hello, Buchareeeeeeeeeeeest!
Naicu: Uuuuuuuuuuuuuuu.
Madonna: How do you feel toniiiiiiiiiiiiight?
Naicu:  Răăăăăăăăăăăăăăăău.
Madonna: You know guys, it’s for the first time when I come to Bucharest.
Naicu: Mai bine stăteai acasă.
Madonna: I feel greaaaaaaat.
Naicu: STF!
Madonna: I love you too.

Mai multe detalii şi poze în articolul următor. Felicitări celor care au stat acasă!

Similar Posts:

Ce de căcat a fost la Madonna (continuare)
Ultima modă pe Magheru

Comments 6

  • Mie mi-a placut, n-a fost atat de rau pe cat spui tu. Ce-i drept, ma asteptam la mai mult, dar asta e…

  • Hai buna dimineata !
    Tot citesc pareri despre concert si vad ca cele mai multe sunt in zona “a fost urat cu spume” 😆
    Cum nu intra in preferintele mele muzicale, nici n-aveam de gand sa ajung pe acolo, in schimb de dimineata, la cafea, m-am uitat la clipurile puse deja pe youtube de la concert si am descoperit o voce mult prea trecuta pentru pretentiile unui turneu mondial de superdiva. In rest, cum zicea cineva prin zona, pare ca a fost un misto concert de gimnastica.

  • Hmmm.. Cred ca toata lumea se astepta la mai mult, dar va rog eu mult, uitati-va si la cati anisori are 🙂 Daca eu la varsta ei o sa pot fi asa, fac o crucita mare si zic sarumana. Ce nu mi-a placut mie a fost locatia, multa lume era prea ocupata sa vada macar o bucatica din Madonna ca sa mai si cante ceva 🙂 Nici eu nu sunt fan inrait, dar am stiut din momentul in care mi-am luat biletele ca ma duc pentru show. Si a fost!

  • Eu eram in pat si ziceam … Hai Timisoara, hai ca poti, rupe-le fasul la Stuttgart. Dupa mai scriam 2 randuri la site-ul pe care maine trebuie sa-l predau si eu comentez aici la tine. Apoi mai luam un Tertensif, ca alaltaieri era sa dau ortul popii si am pierdut o viata din 7. Si uite asa … fanii Maddonei au s%$^-o original la Bucuresti.

  • Amuzant articol, inca un ‘Fu de cacat la Madonna’ pus pe lista. Mor cad aud scuze de genul “sonorizarea a fost proasta'[totusi, Madonna a venit cu 150 de oameni care sa se ocupe de fiecare detaliu al concertului, da?], Madonna are totusi 50 de ani, sa fim seriosi, cine la anii ei ar sustine un spectaol asa si altele. Bai, daca TOTUSI are 50 de ani si TOTUSI ii gasiti fel de fel de scuze, ce ar fi ca TOTUSI sa se lase dracu’ de cantat?

  • a fost infiorator de prost organizat, de la cap la coada. coada la bauturi, controale aberante, n-au fost suficient toalete… am vazut-o pe vita aia de organizatoare sefa, madam Coroianu, care imi explica gratios pe Realitatea ca ea a respectat normele europene. am dat un search, de curiozitate. draga doamna organizator, normele europene zic o toleta la 200 de oameni, nu la 300! am stat o jumate de ora la o buda imputita care mi-a intors stomacul pe dos. noroc c-am plecat acasa mai devreme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.