Ca idee

Compania naţională aeriană spaniolă pune în vînzare mai mult de 500.000 de bilete la nişte preţuri mai mult decît promoţionale. Giful primit pe mail arată ceva de genul ăsta. Sari în sus de bucurie şi mergi mai departe să citeşti detaliile. Mai sari în sus o dată de bucurie cînd citeşti că poţi cumpăra biletul pînă pe 17 ianuarie (deci încă mai e timp). Continui să citeşti că oferta este valabilă pentru toate zborurile pînă la sfîrşitul lunii aprilie, deci mai sari o dată în sus de bucurie gîndindu-te că Paştele pică la început de aprilie şi e în aceeaşi zi şi la ortodocşi, şi la catolici. Citeşti şi mai cu atenţie şi dai peste propoziţia în care-ţi bagi nu unul, nici două, ci toate picioarele: oferta nu se aplică zborurilor efectuate în perioada 26 martie-5 aprilie. Adică fix cînd e vacanţa de Paşti, plus că pe-atunci mai pică şi ziua-mi.
Mulţumim foarte mult, Iberia. Chiar nu era nevoie să vă deranjaţi.

pîsî: în medie un zbor costă cam 300 de euro. anul trecut de Paşti un dus-întors a fost 97. acum deja nu mai sînt bilete.

Similar Posts:

Pa, bă !
Cînd sînt doi, puterea creşte şi maşina ţi-o loveşte

Comments 4

  • Eu zic sa iti scoti picioarele de acolo si sa vezi oferta celor din Romania. Compania extraordinara ce nu efectueaza escala, are un pret extraordinar de 107 Eur si culmea in perioada mai sus mentionata de tine. Este controlat si verificat. Parol.:D

  • Nu ştiu unde ai controlat şi verificat tu, dar mie-mi dă cu 2 în faţă la mult iubita companie. Parol.

  • Si daca vrei sa vezi Parisul sau Roma, cu plecare din Cluj, un zbor cu minunata companie Blue Air costa 2,99 Eur. Asta da oferta!

  • @raluca… ai uitat sa mentiunezi ca oferta suna asa “du-ti jumatatea in Europa”… n-ar fi o problema la altii, la mine poa’ sa ma tai in doua sa imi pot duce jumatatea in Europa. 😀
    @naicu: parol ca ieri am intrat, prenotat, si gasit pretul mai sus mentionat… habar n-am ce s-a intamplat intre timp. Ma voi interesa si revin cu detalii fierbinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.