Bălţi

Plouă-n draci. Deh, normal, e decembrie. Ce-aţi vrea, să ningă? Aci departe nu. Dar voiam să punctez că veneam spre casă şi în afară de anunţurile de pe panourile electronice cum că “reduceţi viteza” sau “măriţi distanţa de siguranţă pe timp de ploaie”, am mai văzut unul. La o bifurcaţie unde o autostradă se separă în două, scria că pe una dintre ele s-au format bălţi de apă de la ploaie. Da, oricît ar fi ei de avansaţi, mai au şi astfel de lacune rutiere. Trece printr-o zonă ciudată de litoral, foarte joasă, mai e şi un rîu pe-acolo care se umflă cu ocazia prilejului, scurgerea e vai şi-amar de ea şi astfel se formează acumulări de apă pe porţiuni însemnate. Dar măcar te atenţionează să ştii la ce să te aştepţi şi să nu ai surprize-surprize.

Atît am vrut să zic. Voi ce mai ziceţi?

Similar Posts:

Mâncărica de la Bunica
Magia străzilor Lipscani şi a bulevardelor Magheru

Comments 6

  • zic că la noi e zăpadă până în genunchi. dai zăpada şi într-o juma’ de oră e de două ori mai mare ca înainte. pe şosea e zăpadă de 5 cm. da’-i fain.:)
    p.s.: promit că merg şi fac nişte poze cu zăpadă, în curte, numia de dragul tău, să te poţi bucua de zăpadă şi tu, chiar dacă numai în poze:)

  • De ce? Am auzit că şi la Bucale e oleacă de nea.

  • sigur că e. trebuie să fie. că ninge în toată ţara.
    Da’ în Bucale nu-i ca în Bistriţa. :>

  • am postat zăpadă :)

  • Noi bine sanatosi, grasi, frumosi. Aici zapada, mocirla, ca-n Romania.

  • cum or arata dracii umflati de ploaie? dar ii vad aici la tecuci k si aici ploua…..in diavolii aia mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.