Anul trecut pe vremea asta…

…o scoteam pe Super Mamaee în oraş. Am dus-o la un restaurant, mi-a zis că are poftă de mici şi caşcaval pane, am mîncat, apoi a băut un Sprite. La sfîrşit am surprins-o cu un tort de amandine cu artificii şi lumînări. Am vorbit, am rîs, am făcut poze, ce să mai, a fost o seară perfectă cum demult nu mai avusesem. Însă cel mai important era că eram împreună. Astăzi ar fi împlinit 92 de ani. Acum, la un an de atunci, lucrurile s-au deformat. Parcă nici nu mai sînt sărbători.

Dacă nu mai scriu, vă urez un Crăciun frumos şi liniştit! Ne vedem de mîine acasă.

Similar Posts:

Şi mai am o întrebare
El este cel mai amabil şofer din lume

Comments 9

  • Dumnezeu sa o ierte. Da. asa este… anul trecut pe vremea asta cu SuperMamae. 🙁

  • Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Esti un copil bun pentru ca nu scapi nici o ocazie sa nu pomenesti de Super Mamaee.Sa vii cu bine in tara si sa te bucuri de sarbatori, sa aprinzi o candela pentru amandoua. Craciun fericit si numai bine!@};-:)

  • [Off topic] Iti urez Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii, realizari si fara criza. Numai bine si ne mai auzim.

  • Crăciun fericit!

  • ITI UREZ UN CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI SA FII IUBIT SI MULTA SANATATE TE PUP!!!

  • Dumnezeu să o ierte. Trecutul este pentru aţi face un viitor cât mai stabil şi ferit de toate cele. Îţi urez un Craciun fericit alături de cei dragi, multă sănătate şi ne vedem de duminică încolo. Nu mai scapi altfel. Îmi pare rău că nu am putut mai devreme, dar sunt acasă alături de familie la peste 150 km depărtare de Capitală. Ne vom vedea cu siguranţă luni sau marţi. Când eşti tu liber. Aştept un email sau un mesaj de la tine. Multă baftă.

  • La mulţi ani şi vouă.

    @ Ciupa: Stai fără grijă că te sun. LMA.

  • Astept telefonul tau. Eu astazi ma pun pe roll spre Bucuresti dar e vremea cam nasoala. 🙁 fir-ar a naibii sa fie, ajung iarasi fleasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.