Antena 1, nu așa se face o revizie tehnică !

Niciodată n-am înţeles ce se poate întîmpla în timpul unei revizii tehnice la televizor. Am văzut şi la TVR, şi la Prima, parcă şi pe la ProTv. Mă rog, nu mă pricep, nu sînt în domeniu, poate alţii ştiu mai bine ce se petrece în timpul orelor astea tîrzii din noapte cînd te pomeneşti brusc că le-a venit vremea ITP-ului. Însă nu cred să-mi amintesc să fi văzut vreodată ditamai mira pe ecran la Discovery, Eurosport sau CNN, de exemplu. Poate or fi ei mai proşti şi n-au auzit de treaba asta.

Şi pentru că tot veni vorba de miră, dacă tot avem parte de întreruperi de program, bănuiesc că prima regulă cînd vorbim de o revizie tehnică este să se afişeze pe ecran o miră, celebra miră, sau o imitaţie de miră, nu ceva cu roşu-roz şi firfizoane albe. Suratele mai mici măcar au păstrat oarecare influenţe acceptabile şi decente ale definiţiei.

Similar Posts:

Copiii au talent
Cumpără-ţi un fagot !

Comments 3

 • Uitandu-ma la sloganul blogului tau, imi imaginez cam ce e in capsorul tau. Dar e ok, trebuie sa existe si din astia.

  Ce afisezi la revzia tehnica nu conteaza, totul e doar o conventie. Nu sunt CNN sau BBC mai destepti si nici mai prosti. Si nici TVR. Faptul ca s-a obisnuit creierasul tau cu mira, nu inseamna ca la revizie trebuie sa pui mira. Concluzionind conteaza doar mesajul.

  “Nu te prciepi, nu esti in domeniu” dar titlul e categoric. A, si invata sa asezi semnul exclamarii. Nu trebuie sa-l izolezi de cuvant ca sa para mai grav. La fel ca si orice alt semn de punctuatie, si semnul mirarii insoteste cuvantul dupa care il asezi.

  Cam atat. Nastere usoara!

 • Matei, după cîte văd din calitatea comentariului tău, îmi dau seama, deopotrivă, că ești destul de dezghețat încît să pricepi anumite subtilități pe care am încercat să le expun. Numai că asta nu te oprește să fii mai cîrcotaș decît oricare altul (e drept, trebuie să existe și de-ăștia ca tine).

  Cît despre semnul exclamării, fă-ți și tu un blog unde să scrii regulile de punctuație în limba română (dar stai, există deja). Fii liniștit, că sînt la curent cu ce se întîmplă prin ortografie și punctuație, doar că asta nu mă împiedică în niciun fel să fac așa cum cred eu de cuviință.

  Așa că mai du-te și pe la alte case, sînt convins că vei găsi mai multe motive de bălăcăreală decît aici.

  Cu respect.

 • Va cauta moartea p–acasa si voi va atacxati pe net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.