ANAF Mall

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti va deschide luni primul magazin de bunuri confiscate din Capitală, produsele fiind destinate atît persoanelor fizice, cît şi firmelor, a anunţat vineri Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), informează Mediafax. Magazinul se află pe strada Măriuca, nr. 14. Cei interesaţi vor putea achiziţiona ţigări de contrabandă la jumătate de preţ, dar şi limuzine noi, puţin rulate, cu reduceri de pînă la 70% din valoarea iniţială.

Cei mai norocoşi clienţi ai micuţului nou mall vor fi locuitoitorii cartierului Berceni, care se află la doar cîţiva paşi de acesta. Pe piaţa de imobiliare se vorbeşte deja de o explozie a preţurilor chiriilor apartamentelor situate în apropierea străzii Măriuca. În această seară, începînd cu ora 23, mai multe clanuri de ţigani se vor reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru a stabili dominaţia asupra parcării din faţa magazinului. Estimările arată cîştiguri substanţiale de pe urma parcărilor, mai ales că mai multe vedete autohtone din show-biz şi-au anunţat prezenţa la inaugurarea celui mai tare mall-işor din Bucureşti.

Similar Posts:

Te-am sunat să-ţi spun că întîrzii
Google Street View a ajuns în România

Comments 3

 • daca tot ne invartim pe langa tigani sa bagam un banc: Tiganca gravida cu gemeni in intersectie la cersit:

  -Da si mie un leu , traiti-ar familia si dati-ar Dumnezeu sanatate…

  Vine militianul si se ia de ea sa o aresteze….Tiganca incepe sa se agite sa dea din maini, si la un moment dat, i se rupe apa…Militianul sare sa o ajute sa nasca…Iese primul copil, scoate capul, se uita, si intra inapoi zicandu-i celuilalt :

  -Coaie, hai prin spate ca aici e gaborii…

 • @mama lu*SI: e foarte tare bancul :))
  am şi eu unul:
  O ţigancă la un control la ginecolog. Se îmbracă şi doctorul îi zice:
  -Doamnă, când mai veniţi, spălaţi-vă în vagin, vă rog din suflet!
  La care ţiganca frustrată:
  -Hapoi dom’ doctor, dacă n-am vagin, nu pot să mă spăl într-un lighian?

 • :)) tari bancurile :)) foarte misto :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.