A murit Dan Claudiu Vornicelu

Dan Claudiu Vornicelu era profesor la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti şi membru al Filarmonicii George Enescu. Avea 37 de ani şi studia vioara de la vîrsta de 4 ani. Iubita urma să plece din ţară, spun apropiaţii, iar el n-a mai vrut să trăiască fără ea.


Dumnezeu să-l ierte.

Similar Posts:

Unthinkable (2010)
Icoana sfîntului Boc de la Răchiţele

Comments 9

 • Trist, foarte trist! Comentariile nu-si au rostul. Dumnezeu sa-l ierte! Tie, Majestate, vointa, putere si succes pe unde te afli! Numai bine!%%-

 • Naicu…. nu si tuuuuuuuuuuuuu 🙂

 • Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.Sunt unul din cei privilegiati care lau cunoscut pe Dan inca de copil la Bacau, cind si-a inceput cariera la numai 4 ani.Ai cunosc familia, pe tatal sau ,fost medic militar si fost coleg cu tatal meu la Centrul de Instructie al Aviatiei de la Bacau.Stiu ce sacrificii au facut parintii sai ca sa-l sustina in cariera sa si sunt consternat de decizia pe care Danut a luat-o de a-si incheia socotelile cu viata.Chiar daca nu vrem sa recunoastem, am pierdut un titan al muzicii si poate cel mai mare geniu dupa marele Enescu.Sincere condoleante familiei si raman dator daca imi puteti spune data si locul unde va fi inmormintat pe e-mail:lucianionescu2006@yahoo.com sau mob.0741.186.701.Dumnezeu sa-l ierte.

 • Pentru Lucian Ionescu
  Daca veti intra in osesia informatiilor solicitate in mesaj (data si locul unde va fi inmormintat) va rog rspectuos sa mi le transmiteti si mie. Sunt de acord cu aprecierile dumneavoastra despre Dan, in anul 2004 am avut onoarea s-al cunosc si sa ascult cateva piese interpretate de el. MAgnific

 • Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o.
  In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos…Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca pe marele violonist Dan Claudiu Vornicelu.
  Dumnezeu sa-l ierte!

 • deh…. el si-a ales-o, ca nu putea sa ia o femeie normala care sa ramana si sa-l iubeasca asa cum era, un fraier!

 • Dumnezeul sa-l ierte!
  A fost un profesor,un om foarte bun, si un violonist exceptional!
  Pacat ca nimeni nu l-a inteles! Acum se poate odihni in liniste!
  Va rog sa ma informati si pe mine cand va fi inmormantarea si la ce ora!Am avut un profesor remarcabil, si-l plangem toti cei care l-am cunoscut!

 • A fost un profesor,un om foarte bun, si un violonist exceptional!
  Pacat ca nimeni nu l-a inteles! Acum se poate odihni in liniste!
  Va rog sa ma informati si pe mine cand va fi inmormantarea si la ce ora!Am avut un profesor remarcabil, si-l plangem toti cei care l-am cunoscut!
  Sincere condoleante!

 • Dan Claudiu Vornicelu a fost asisitent universitar, doctor la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, solist concertist, premii internationale (Premiul I si titlul de Laureat al Concursului International “George Enescu”, Premiul Special pentru cea mai buna interpretarea Sonatei a III in caracter popular romanesc, (1991). Premiul I Concursul International de Concerte “Pacem in Terris” Bayreuth Germania (1991), Premiul II Concursul International “Tibor Varga”, Sion, Elvetia, 1989, Premiul I Concursul International “Kloster Schontal”, Germania, 1989 si Premiul special pentru cea mai buna interpretare a Sonatei Torso de George Enescu, Premiul I absolut Concursul International “Citta di Stresa” Italia, 1987, Premiul I Absolut Concursul International “Kocian”, Usti nad Orlici-Cehoslovacia, 1984, Premiul Special al Juriului la Concursul International “Henryk Wieniawski”, Lublin, Polonia, 1892, “Lira de Aur, Suceava” 1982.

  Din pacate, multi am aflat toate astea abia dupa…
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.