Ziua fără TVA, o mare porcărie

M-am transpus pentru o clipă într-o zi premergătoare unui praznic important din hipermarketurile bucureştene. S-a întîmplat ieri la Media Markt, unde a avut loc ziua fără TVA la produse. Cu alte cuvinte, orice-ţi luai era cu 16% mai ieftin (asta nemaipunînd la socoteală că preţul normal crescuse cu 15-20%, deci tot cam pe-acolo ieşeai). Cu toate astea, prostimea a fost atrasă în masă. M-am dus şi eu din pură curiozitate (data trecută am ratat), dar şi pentru a cumpăra două produse imperios necesare fix ieri. La prînz am achiziţionat unul, pe celălalt nu-l aveau pe stoc, dar mi-au zis că-l aduc după-masă. Le-am comunicat că sînt căpşunar, că am ceva de lucru vreo două ore şi să-mi păstreze una bucată pentru seară, că trec să-l iau.

Întors de pe plantaţie, am revenit la M.M. pe la 8pm. Dacă la 3pm era destul de civilizat, seara (cînd toată lumea a ieşit de la serviciu) a fost infernal. M.M. este situată în incinta mall-ului gării. Liniştit mi-am luat gîndul că aş putea lăsa maşina în parcarea subterană, coada întînzîndu-se pe mai bine de un kilometru. În magazin erau deja rafturi întregi goale. LCD-uri, camere DSLR, laptopuri, frigidere, jocuri, toate se vindeau ca pîinea caldă. Mi-am luat mult rîvnita electrocasnică şi m-am pus la coadă o oră.

Şi da, toţi oamenii de la parter din fotografiile de mai jos nu se plimbau pe la rafturi, ci stăteau la coadă să plătească undeva la casele din planul drept îndepărtat al imaginii.

Similar Posts:

Toată lumea poate să facă infarct
Sîntem peste tot şi nimeni nu ne poate opri !!!

Comments 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.