Votaţi, nu fiţi cîrnaţi !

Am ajuns şi la etapa finală a concursului nostru ce are ca premiu un link dedicat în fastuosul sidebar. În continuare puteţi citi comentariile calificate pentru cîştigarea micului premiu şi, de asemenea, să-l votaţi pe cel mai bun. Nu uitaţi: părerea voastră pătează!

1. Adrian
Proiectul a fost calculat in pesetas. Legea spunce ca trebuie afisat ostul exact (cel putin la fonduri europene). Cand au convertit suma in euro le-a iesit cu virgula. Au rotunjit la cent …

2. Piupiu
Eu zic ca de fapt tu ai lansat concursul asta de frustrat ce esti. Asadar, ceea ce te deranjeaza pe tine cel mai tare este ca dupa virgula apare buba aia de 22. Frustrarea ta vine din faptul ca, in mod ideal, dupa virgula trebuia sa fie imperativ un 5. Ceva de genul .25 sau .75. Putea sa fie orice, numai cu 5 in coada. Putea sa fie mult, nimic n-a fost. Asa ca daca imi ceri o explicatie pentru .22 iti zic asa: l-au pus acolo sa se oftice Naicu, na!

3. Bogdan
In primul rand, observ faptul ca vrei sa ne induci in eroare pe toti. Problema nu o reprezinta cei 0,22 euro, ci 4.251,22 euro. O simpla operatie de scadere duce la o suma rotunda: 250.000 euro (mult mai plauzibil). Cei 4.251,22 euro reprezinta tariful perceput de tine pentru promovarea turismului in Sanlucar de Barrameda pe “Blogocilindrul lui Naicu”. Ti-ai facut treaba, maestre! Acum mai ramane sa te dau in vileag cu procedura de calcul care sa justifice cei 22 de centi. Ei bine, acestia reprezinta cota de uzura pentru aparatul foto cu care ai capturat imaginea, dupa formula: Cheltuiala cu amortizarea pentru un cadru tras = Valoare de achizitie aparat foto (IVA incl.) / Numar total de cadre trase pentru care este garantat aparatul. Simplu, nu?
PS: Cei care vor incerca sa estimeze niste cifre pe care sa le introduca in formula, vor sesiza ca desi ai un aparat foare scump, acesta este garantat un numar foarte redus de cadre. Singura explicatie: poza a fost facuta cu un telefon de fite.

4. Isabelle
eu cred ca cei 22 centi erau pentru ca le`a ramas niste maruntis si vroiau sa scape de el.

5. Lolissima
cati muncitori sunt? pun pariu ca unu e roman si si-a calculat fiecare tigara pe care o va fuma in pauze si aia 22 centi reprezinta o tigara la bucata

6. Gusty
Deci 22 de euro e tariful pe minut la numarul ala 254 251 ( o fi pentru plangeri clienti)

7. Aceeaşi EU
La fiecare 22 de persoane, holbandu-se la panou, se declanseaza un tic-tac si ii intra in buzunarul clientului 22 de centi, numai pentru simpla privire. Care ulterior trebuie recuperati, fiind pusi in coada pretului.

8. Cetăţeanu’ Turmentat
aia 22 dupa virgula sunt de-o bere sau de-un lichior de anason. adica aldamashul

9. Costin
Gata Naicule stiu!!! M-am trezit super inspirat in aceasta incantatoare dimineata de luni, cu cer noros, ninsoare si o maxima de 1 grad celsius (data furnizate de ANM, apreciabilul institut de meteorologie pe langa care am trecut chiar aseara intorcandu-ma din Baneasa)! Cei 22 de centi reprezinta chiar suma cu care va fi recompensat castigatorul concursului la care tocmai noi, cititorii blogului aici de fata, participam. Deci iata stimati prieteni premiul pus in joc la concursul initiat de Naicu a ajuns la fabulosul report de 22 de centi!!! Grabiti-va, doar astazi nu e maine!!!

10. Sufleţica
d= V(254-251)2 + (254-251)2
d=,22
V= distanta zilelor fara mine
d=data evenimetului sigur
L= C/254 sau L=254/6000 => L=D/254251
L= distanta parcursa din punctul R in punctul M
D=probabilitatea prabusirii avionului
Avand in vedere ca acesti oameni mirifici numiti Spanioli se gandesc la toate, este normal ca si acum sa isi faca probleme in legatura cu distanta parcursa de mine din punctul R in punctul M. Exista probabilitatea ca aceste cheltuieli sa ajunga la aceasta cifra de 254251,22 datorita faptului prea bine explicat in formulele de mai sus. Au folosit determinarea unei distante intre doua puncte determinate de coordonate rectangulare dupa metoda Gauss. Ceea ce am explicat si eu mai sus. Daca cele doua coordonate se vor intalni, punctul maxim de intalnire, totodata despartire va fi in jurul datei de 22. Iata de ce acest calcul a dat cu virgula, fiindca intotdeauna un eveniment sigur este urmat de unul si mai sigur.

Termenul limită de vot este marţi, 24 februarie, ora 10:09.

Similar Posts:

Poll closed
Nominalizaţii pentru concurs

Comments 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.