Virgen del Carmen

Pentru prima oară de la instaurarea în scaunul domnesc iberic, am ratat desfăşurarea focurilor de artificii cu ocazia sărbătorii Sfintei Carmen (în traducere liberă). Aceasta are loc în fiecare an pe 16 iulie, în Benalmadena, unde spre miezul nopţii porneşte un spectacol ceresc impresionant. Cele două puncte culminante sînt reprezentate de aruncarea artificiilor în mare şi apoi finalul grandios şi foarte zgomotos. Ultimii doi ani i-am savurat chiar de la botul calului, pe faleză, fix în dreptul de unde le aruncau.

Anul acesta am fost în exerciţiul funcţiunii, interpretînd un concert de toată stima şi mîndria pentru publicul meloman. S-a terminat tîrziu, de aceea nu am ajuns în port. Un concert care s-a bucurat de un atît de mare tam tam, încît a fost promovat pînă şi pe autobuzele nou-nouţe ale însoritei urbe. Foto A, B şi C. Mi-ar plăcea să văd într-o zi un 368 cu o reclamă a unui concert la Filarmonică, Radio, Operă sau Operetă. Sala a fost arhiplină, mai ales datorită prestaţiei celor doi solişti de excepţie invitaţi.

Revenind la focuri, puteţi să vedeţi cam cum arată dacă daţi o căutare iutubică de tipul “fireworks benalmadena carmen”. Cu promisiunea că la anul voi face tot posibilul să le înregistrez, vă doresc o vineri calmă.

poză ciordită

Similar Posts:

Cel mai super sifon din lume
Apă minerală de la Jana

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.