Vecinii de deasupra

În mod normal, programul meu este foarte relaxant. Nu o să spun că uneori fac mai mult pe drum faţă de cît stau la serviciu, ca să nu-mi iau înjurături crase, deşi ăsta-i cruntul adevăr. Locuind într-un blocşor micuţ, am nişte vecini deasupra cărora le vine menajera luni şi joi dimineaţa pentru curăţenie. Totul se petrece după acelaşi program: se începe la 10 fix prin nişte hîrşîieli generale de scaune prin toate cotloanele. Cum au marmură pe jos, sunetul produs de picioarele scaunelor în contact cu roca cristalină dură este atît de liniştitor încît insuflă un parfum aparte oazei feerice aşternute în dimineţile de luni şi joi. De ce am amintit de serviciu? Ah, pentru că fix în zilele astea am liber dimineţile şi pot dormi mai mult.

Cît despre amintirile cu vecina din lateral, prefer să nu fiu neam prost pe blog.

Similar Posts:

Cea mai idioată funcţie
129 de euromilioane

Comments 7

  • hahahaha… cred ca povestile cu vecina din lateral ar fi extrem de haioase 😀

  • mda… vecinii mei din lateral gem si scartie patu’ in fiecare noapte de ma trezesc … pe la 1AM :(… iar eu sunt la abstinenta…. vreau sa mor :((

  • @ sufletica: oh da… 🙂 sa vezi ce audienta as face…

    @ mitzu: of mai mitzu mai… ce pot face ca sa te ajut? :p

  • Vecinii mei din lateral asculta rock si beau tarie. Vecinii de deasupra asculta manele si beau sprituri. Vecinii de vizavi joaca WOW si beau pepsi si FUMEAZA mult. 😀 sunt plin de vecini. Si dimineata femeia de serviciu bate la usa cu T-ul ala de spalat gresia.

  • si eu am vecinii de deasupra care se cred singuri in tot blocul..fac zgomote in toate orele nu au treaba!!!:d

  • Naicule iti sugerez sa mergi intr-o dimineata la ea acasa si sa ii dai menajerei cu un scaun in cap! Ca deh…scaunul pe marmura te mai “linisteste” pentru o perioada, dar scaunul in cap cred ca te “linisteste” pentru totdeauna!! :)))))

  • off!! pe mn ma terorizeaza vecinii de deasupra..de dimineata pana seara alearga copii lor si-mi duduie tavanul.pare ca ar cadea o greutate f mare de unde de foarte sus..nu inteleg sincer ce pot face.am incercat cu vb frumoasa dar nu se poate.muyzica tare n`o pot da ca ce vina au cei de dedesupt?insa asta seara mi-a venit o idee stralucita :in miez de noapte apeluri pe fix cu nr ascuns 😀 cred ca este o idee destul de buna( exceptand tropotele pana la telefon).intrebarea este:se poate afla de unde se suna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.