Comments 8

 • Apăi, eu nu pot să identific dacă-i tipesă sau e tip. Zurco pare masculin, plus că are o mini-mingiuţă de fotbal, ceea ce-mi pare că-i fan Barcelona! ;)) Cuţi spui ca diminutiv afectuos şi de alint şi mă face să cred că-i feminină. Mno, ce idintitati siecsuală are?
  O după-amiază plăcută!

  P.S.: Îmi place. 🙂

 • Yeiiii, Zurco seamana cu Ralph al meu! Cum sa nu-mi placa?!Goldenii retrieveri sunt cei mai blanzi, jucausi, inteligenti caini. Aseara am avut parte de o balaceala pe cinste cu Ralph.
  Se spune ca in trecut, erau folositi drept caini de vanatoare si erau trimisi in apa sa aduca pasarile impuscate. De aici si placerea lor pentru apa. Tavaleala in noroi, banuiesc ca este caracteristica tuturor cainilor. Numai ca aseara amandoi aratam ca niste porcusori.:)) Bine ca era plecata mama. :))
  Azi sunt folositi drept ajutoare pentru orbi, dresati pentru supravegherea copiilor sau pur si simplu, animale de companie.
  Trebuie sa recunosc ca sunt mari si lasa mult par, dar sunt cei mai iubitori caini din lume. Cel putin, pentru mine, Ralph asa este. 🙂 Pe 5 iulie si el implineste 2 ani. 🙂

 • ce mumos este:)

 • Foarte frumos. Dar deja a trecut de prima tinerete. Are si mostenitori?

 • Încă nu, Ciupanezule. E foarte timid cînd vine vorba de gagici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.