Blestemul de a lucra de 1 Mai

Anul ăsta pică 1 Mai cum nu se poate mai bine: într-o vineri. Urmează apoi sîmbătă şi duminică, deci, dintr-un foc, weekend prelungit. Cei mai norocoşi au plecat încă de ieri de la prînz la mare sau la munte, acum aflîndu-se în toiul grătarului tradiţional de unu mai, halind mici, hălci şi diverse pastrame, stinse cu rîuri de bere. Cu mic, cu mare au încărcat portbagajul Bloganelor cu plase pline de caserole de te miri ce, multe beri, ape (pentru dudui) şi-au luat-o uşor spre destinaţiile exotice denumite generic “păduri”, “poieni”, “chei” şi alte locuri de o atracţie turistică faimoasă, al căror peisaj e pătat de spiritul românesc barbechiuian. 

Ce fac eu de 1 Mai? Scîrţîi. Şi n-am nici weekend prelungit ca voi, să-l petrec în pitoreştii munţi ai patriei. Dar mi s-o pune mie pata săptămîna viitoare şi fac o nebunie. Asta dacă nu mă bagă ăştia în carantină cu gripa porcoasă.

Similar Posts:

Dacia Blogan
Trebuie să învăţ a fotoşopa

Comments 2

  • hai mai ca nu esti singurul care sta de-anpulea pe acasa sau munceste

  • Eu tocmai am terminat repetitia.. (ca recuperare a zile pierdute de 1 Mai. Asa ca suntem quasi in aceeasi situatie. Ti pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.