Una despre sociale

Din cînd în cînd mai stau pe sociale şi mă uit ce mai face unul, altul. Acum două zile, într-un respiro de la muncile agricole, îmi spune un coleg (amic pe feisbuc) că “Uau, am văzut că ai fost în Asia vara asta. China, Singapore… Cum a fost?” I-am răspuns că a fost minunat şi că ar trebui să meargă şi el să vadă minunăţiile astea. Că să pun poze. Bine, mă, am să pun.

Bovea a luat-o de bună. Puteţi s-o luaţi şi voi, o poate lua oricine. Voi chiar credeţi toate tîmpeniile de la toate statusurile care există pe lumea asta? Cunosc alţi oameni ahtiaţi să scrie exact ce fac în acel moment, numai că sînt constrînşi de anumite reguli şi n-o pot face. Ca de pildă, vorbeam mai deunăzi cu Ellie¹ pe Y!M şi-mi spunea cît de mult îşi doreşte să scrie la statusul ei că se c^că. Dar că ce-o să zică Albert² cînd o să vadă “shitting” la status? Că o să se supere, că alea. Finalmente, n-am insistat.

Şi ca să închei într-o notă pornaş, facem azi cunoştinţă cu Sexy Yasmine, o piţipoancă din Madrid, care se află într-o relaţie serioasă pe reţeaua haifaiv şi vrea să-mi ceară prietenia ca pe vremuri. Mai întîi mă uit peste poze. Habar n-am cine pizdix mai e şi asta şi de unde mă ştie ea pe mine, dar v-o arăt şi vouă.

Excludem plagierea lui Michael cu ţîţe din prima poză, bucile călcate cu fierul din a doua şi mergem direct la poza nr. 3. Vă rog să observaţi detaliile acestei fotografii şi să-mi spuneţi dacă şi voi vedeţi ce văd şi eu.

¹ – Regina Elisabeta II a Marii Britanii
² – Prinţul Albert de Monaco

Similar Posts:

Jackson coca
EXCLUSIV: Ştire bombă

Comments 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.