Ultima şansă

Mîine seară la ora 24 trebuie să mă decid care sînt cei 5 finalişti ai Coiului de Aur din acest an. Deja mi-am făcut o idee asupra unora dintre voi, dar dacă mai are vreunul vreo reminiscenţă, să o spună acum sau să tacă pe vecie. Alt post nu mai scriu pînă la desemnare.

Similar Posts:

Nominalizări Coiul de Aur 2009
Am găsit soluţia !

Comments 6

 • Dar de ce vor fi 5 finalisti si nu pot fi doar 3 finalisti? :-/

 • Majestate, mie, mi-a “alunecat” printre degete “coiul de aur ” deoarece am multe lipsuri. Ma impac cu aceasta situatie ca nu am incotro:d. Tie, numai bine !

 • Da… Eu cred ca mirificul coi de aur ar trebui sa fie castigat de domnitza cu “votra majeste”. Pe langa faptul ca ale sale commenturi sunt minunate, nu cred ca se intampla in fiecare zi ca niste persoane (eu sunt niste, da :P) sa adopte si sa foloseasca in mod curent citate din commenturile altor persoane. 😛

  Eu personal folosesc chestii gen “nu stiu, votra majeste” ca raspuns la multe intrebari pe care mi le adresez mie insami.

  De asemenea mentionez ca trebuie sa existe acel coi special pentru mine, fie si pentru ca vorbesc singura si imi raspund la intrebari cu “nu stiu, votra majeste”. :)>-

 • bINE CA IAR MI-A intrat commentu la spam.

 • Thuamneeee, @Luizica pisilica, da’ sunteţ’ nu magică, ci cea mai fantastico-magică. (*) În toată ezistenţa mea pseudo-deloc-marcantă-blogosfericească nu mi-a mai zâs nimenea aşa covinte eztraordinar de frumoase. Io, cu toată ezistenţa mea, vă mulţumesc de n-am covinte. Da’, rogu-vă, n-aş vre’ ca notrâ Majesté să considere acest fapt ca un punct sublim dă maximă influenţă asupra nominalizărilor Dumisale. Daţ’mi voie, pe această cale, să vă mulţumesc forte, necondiţionat, deloc exacerbat şi cu profunzime!

  ^:)^

 • nu inteleg de ce insista unele persoane sa foloseasca termeni si expresii cat mai ciudate si excentrice. nu-mi sta in caracter sa critic, poate ca e urat ce fac dar nu m-am putut abtine. e chiar atat de complicat sa vorbim clar, coerent si normal romaneste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.