Superman Paleologu

Micul ministru al Culturii şi Cultelor are nişte declaraţii de rămîi prost. Iat-o pe una dintre ultimele referitoare la blocul ăla de a luat foc:

Am spus în mod constant că asemenea clădiri nu au ce căuta în partea centrală a Capitalei. Blocul de la Armenească îl dădeam exemplu ca o agresiune inacceptabilă asupra ţesutului urban din zona aceasta a Capitalei. Am cerut informaţii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Deci, una din două: băiatul ăsta ori vrea să zboare primul din guvern, ori vrea să zbroare primul din guvern.

pîsî: Între timp, lucrările la mastodontul de lîngă Catedrala Sf. Iosif continuă. România, te iubesc!
pîpîsî: A, ar mai fi o variantă: vorbeşte ca să vorbească.

Similar Posts:

Pana omului care nu e deştept
Autostrada groazei

Comments 5

  • Vorbeşte că să vorbească, iar din Guvern nu poate fi dat afară. Cel puţin nu momentan. Poate doar dacă iese alt preşedinte. /:)

  • Ciupanezul, are dreptate. Cat va exista acest guvern condus de micutul Boc, va fi si “supperman Paleologu” in carti.:d O zi buna !;)

  • Naicule, parca toate sunt micute la noi in tara. Unde o sa ajungem?:-??

  • @ pissi_mic: O sa ajungem in Europa mica. Asa cum exista pe vremuri Asia mica.

  • Cladirea de birouri de langa Biserica Armeneasca este un dezastru din punct de vedere al proiectarii, cu grave greseli de conformare, dar care a luat toate avizele necesare pentru a putea fi realizata. De ce? Pentru ca traim intr-o tara cu oameni care vand tot ce se poate pentru a scoate bani. Romanii au ajuns intr-un stadiu de degradare morala in care supremul scop in viata este sa aiba cat de multi bani posibil. Fericiti cei care au reusit sa plece si sa isi construiasca o cariera in tari cu adevarat civilizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.