Super cupoane de reduceri la HostX.ro

Şi în acest an Moş Crăciun vine cu tolba plină de surprize pentru cei care au fost cuminţi: cupoane de reduceri de până la 30% pentru abonamentele shared şi reseller hosting oferite de HostX.ro.

În cadrul procesului de comandă folosiţi unul din următoarele cupoane de reduceri:
1. HOSTX2010 – pentru o reducere de 30% la orice comandă shared hosting, Linux sau Windows. Cuponul e aplicabil o singură dată pentru fiecare abonament de găzduire web.
2. HOSTX2010R – pentru o reducere de 20% la orice comandă reseller hosting, Linux sau Windows. Cuponul e aplicabil o singură dată pentru fiecare abonament.

Cupoanele nu sunt cumulabile cu promoţiile 1+1 sau Switch.

Nu uitaţi! Accesaţi http://www.hostx.ro şi folosiţi oricare din cele două cupoane de mai sus în formularul de comandă. Reducerile vor fi vizibile imediat în factura proformă. Conturile noi sunt activate în maxim 1 oră de la confirmarea plăţii clientului. În plus, pentru orice comandă shared hosting pentru 24 de luni puteţi solicita un domeniu .com sau .eu gratuit!

Cu o experienţă pe piaţă de peste 8 ani, HostX.ro este unul din principalii furnizori de servicii web hosting şi înregistrare domenii din România, găzduind pe serverele sale peste 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared şi reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri şi servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24×7 de o echipă specializată, cu un timp mediu de răspuns sub 30 de minute.

(acest articol este un advertorial)

Similar Posts:

Faptele bune să ne adune
Viber

Comments 4

  • multumim HostX.ro si felicitam naicu.ro !!!

  • sa moara gibilan daca nu am crezut ca am citit prost. Daca facea 30% reducere si la reseller ma castiga. Asa raman la elvsoft, dar mersi de oferta.

  • am hostu’ platit pe 2011

  • Daca m-ar fii platit cu 100 de euro pe luna mi-as fii hostat site-urile la ei , dar eu sa le platesc lor nici vorba :D

    Cand or invata si ei ce inseamna hosting atunci as da banii pt serviciilor lor .. dar pana atunci mai au mult de mancat . Trebuie sa isi cumpere si ei niste ns-uri proprii , un datacenter propriu etc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.