Strigător la cer! O aeronavă a companiei Blue Air a ajuns mai devreme la destinaţie

Clipe de coşmar pe un aeroport din Spania. Un avion al companiei Blue Air, care trebuia să aterizeze în această dimineaţă la Málaga, a ajuns la destinaţie cu mai bine de o jumătate de oră înainte de ora programată. Aeronava ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul andaluz la ora 10:10, dar un martor ocular aflat pe autostrada MA-21 (care  face legătura între Torremolinos şi Málaga) a ţinut să facă nişte declaraţii absolut cutremurătoare:

Mă îndreptam de dimineaţă spre muncă, pe drumul de zi cu zi, cînd, la un moment dat, ajuns în dreptul aeroportului, am văzut un avion care se apropia de pista de aterizare. Uitîndu-mă mai atent la el, am realizat cu stupoare că aparţinea companiei Blue Air, fiind inscripţionat ca atare. În momentul acela m-am uitat la ceasul de pe bordul maşinii şi nu mi-a venit să cred. Era în jur de 9:40.Veridicitatea informaţiei a fost confirmată de site-ul FlightStats.com. Într-adevăr, zborul 0B125 provenind de pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti (OTP) a aterizat pe Aeroportul Málaga-Costa del Sol (AGP) marţi 6 mai, la ora 9:39, cu fix 31 de minute înainte de ora stabilită, după cum se poate observa din screenshot-ul alăturat (sau apăsînd aici). Din dorinţa de a afla mai multe detalii despre această întîmplare ieşită din comun, am încercat să aflăm şi poziţia oficială a reprezentanţilor companiei aeriene româneşti. Din păcate, după îndelungi tentative de a intra în legătură telefonică cu departamentul de relaţii cu clienţii (vizibile negreşit în factura telefonică de pe luna viitoare), nu am reuşit să primim vreo explicaţie din partea Blue Air.

Pasagerii ajunşi de dimineaţă la Málaga au rămas înmărmuriţi la aterizare, mai mulţi dintre ei arătîndu-se de-a dreptul surprinşi de ridicolul situaţiei. Printre ei s-a aflat şi Geovany XXL care a ţinut să declare (fără punctuaţie) următoarele: “Eram la baie voiam să-mi aprind o ţigare cînd deodată s-a auzit o tanti care zice că în douăj de minute ajungem că să ne ducem la loc să ne punem centurili şi nu mai ştiu ce cu geamurili şi mesili am zis să muară bibi că m-am uitat la rolexu meu dă haur şi era nouă şi douăzeci şi io credeam că mi-a rămas în urmă că io ştiam că am timp de o ţigare că mai erea fo oră pînă trebea să ajungem.”

Mai mulţi dintre pasageri au declarat pentru Reuters că sînt dispuşi să plătească ei înşişi daune companiei aeriene pentru lipsa tradiţionalei întîrzieri cu care au fost obişnuiţi o viaţă întreagă. A fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj al serviciului de ambulanţă chemat de urgenţă la aeroport pentru doi pasageri aflaţi în stare de şoc. Cuplul septuagenar, venit în vacanţă pe Costa del Sol, se află sub strictă supraveghere medicală la Spitalul de Urgenţă Carlos Haya din Málaga.

UPDATE! În urmă cu puţin timp a avut loc o conferinţă de presă în care cei opt medici care se ocupă de compatrioţii noştri au declarat că în acest moment se află în afara oricărui pericol, urmînd a le fi întocmite fişele de externare în cursul dimineţii de mîine.

Similar Posts:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum s-a votat în turul I la Málaga
Trei ţări, trei bănci, trei angajaţi

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.