Știrile ProTV

Bună seara, România. Bună seara, Bucureşti. Sînt Andreea Esca. Să urmărim pentru început, principalele ştiri pe scrot scurt.

  • Site-ul www.majestatea.ro urcă în topul preferinţelor dumneavoastră.
  • O nouă adresă de e-mail în viaţa lui Naicu.
  • Imaginile pe care nu le veţi vedea niciodată.
  • Naicu revine în România?

Şi acum ştirile pe larg.

Site-ul www.majestatea.ro urcă în topul preferinţelor dumneavoastră, după ce în numai două zile a adunat mai mulţi vizitatori cît de la lansare şi pînă acum. Doar pentru ziua de ieri s-a înregistrat o cifră de 613 oaspeţi, pentru ca astăzi pînă la ora 14:30 CET cifra să se apropie de 550. Surse neoficiale citate de Reuters informează că această creştere rapidă în topul celor mai căutate bloguri se datorează fotografiei cu fotbalistul Sezgin Ozhan care se află în interiorul site-ului www.majestatea.ro şi nicidecum brilianteţei şi genialităţii gîndurilor aşternute pe foaia din WordPress. Pentru zilele următoare se anunţă o stagnare şi o uşoară creştere a numărului de vizitatori, urmînd ca de săptămîna viitoare tendinţa să fie de depreciere spre limitele normale de vizitare a blogului cuprinse între 1 şi 2 vizitatori pe zi. Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR a declarat că “Banca centrală nu va interveni în această situaţie, chiar dacă ne confruntăm cu o creştere necontrolată a site-ului www.majestatea.ro. Trebuia să ne aşteptăm la asta, mai ales că septembrie este o lună în care majoritatea românilor care lucrează în străinătate se întorc la muncă şi oferta de euro de pe piaţă este mai mică. Deprecierea va veni cu siguranţă, așa că nu sînt deloc motive de îngrijorare.”
Site-ul www.majestatea.ro a fost dat publicităţii pe 5 septembrie 2008, menţionează Rompres.

O nouă adresă de e-mail în viaţa lui Naicu este de ieri seară disponibilă. De acum înainte puteţi scrie părerile şi mesajele dumneavoastră la adresa contact[ăt]naicu.ro. Acest eveniment s-a produs în cursul serii trecute cînd Naicu a achiziţionat domeniul www.naicu.ro, site a cărui lansare este programată pentru sfîrşitul lunii noiembrie. De asemenea, pentru a intra în legătură cu Departamentul de Relaţii cu Clienţii, vă stă la dispoziţie adresa office[ăt]naicu.ro.

Imaginile pe care nu le veți vedea niciodată le vedeţi doar aici pe Majestatea.ro.

Site-ul zilei este www.benedeklevente.blogspot.com. În continuare, o selecţie a celor mai îndrăgite.

Naicu revine în România? Aceasta este întrebarea care se desprinde din afirmaţiile făcute de Naicu pe Majestatea.ro în ultima vreme. De ieri, în footer este prezentă o numărătoare inversă care contorizează zilele rămase pînă la un eveniment necunoscut. De asemenea, în postul de ieri Naicu a precizat, cităm: “această mini-vacanţă nu o fructific, însă pe cea din octombrie o voi”, am încheiat citatul. Purtătorul de cuvînt din cadrul Hammer Communications Group, Inc. citat de Agenţia France Press a declarat că “nu este exclusă o vizită în România cu ocazia celor două săptămîni de vacanţă de la jumătatea lunii viitoare. O decizie finală va fi luată în cel mai scurt timp şi va fi dată publicităţii zilele următoare.” Şi totuşi surse neoficiale din cadrul HCG, Inc. citate de Mediafax confirmă că Naicu deja se află în posesia biletului de avion. Contactaţi telefonic, oficialii companiei aeriene nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii.

Acestea au fost ştirile, urmează sport şi datele meteo. O seară excelentă.

SPORT. Nici astăzi nu am făcut sport.
METEO. Vremea rămîne probabilă.

Similar Posts:

Ce poate face Photoshop...
1000

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.