Stele căzătoare

Îmi plac evenimentele astronomice pornind de la eclipse, trecînd prin felurite găuri mai mult sau mai puţin tinere şi ajungînd pînă la cele mai cretine ştiri din domeniu, cea mai recentă fiind descoperirea unei planete din altă galaxie în Calea Lactee (wtf?). Nu sînt chiar atît de împătimit încît să fug pe glob după nu ştiu ce eclipsă ori să aprofundez foarte mult subiectul în general, însă cel mai întîlnit lucru pe care-l fac legat de ceruri este să mă uit după stele căzătoare.

Acum vreo două zile scria undeva că în perioada asta planeta noastră trece printr-o zonă oarecare unde cad destul de mulţi meteoriţi, prilej bun de privit un spectacol ceresc interesant. Din păcate, prin zona prin care trece viaţa mea în această perioadă este cam înnorat, ceea ce face practic imposibilă acţiunea enunţată mai sus. Şi totuşi, venind aseară dinspre tărîmuri nordice, în condiţii de ceaţă foarte deasă, nori pe cer şi vizibilitate per total destul de scăzută, aflîndu-mă la volan, am văzut o ditamai steaua căzătoare, ocazie cu care mi-am pus dorinţa să NU cîştig niciodată la loto. Totodată se spune că nu e bine să spui ce dorinţă ţi-ai pus cînd ai văzut o astfel de stea pentru că nu ţi se va îndeplini. Mie-mi convine.

Similar Posts:

Wake me up when November ends !
Ceva ce rar întîlneşti în ziua de azi

Comments 4

  • deci, o sa castigi??:)

  • Psihologie inversa :))

  • “taramuri nordice”, haha !! totusi nu cred ca ti-ai pus dorinta asta, ci alta (altele). eu nu le mai cer nimic stelelor. momentan nu am dorinte.

  • ai fost norocos vazand stea cazatoare,altii vad stele verzi si isi mai pun si cate trei dorinte ca ghiolbanii si vezi ca de fiecare data cand iti pui o dorintza tre sa o spui la toti sa se bucure si altii de necazdorintza ta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.