SS Naicu

Titulatura de SS nu ştiu de ce-mi aduce aminte de SS Kappler. E posibil să am o carte prin biblioteca neaoşă, dar nu bag mîna în văpaie (am să relatez odată cu proxima vizită). Astăzi, acum, aici, SS nu înseamnă Schutzstaffel, ci Superior Scribbler şi este un premiu blogic primit pe căile internautice de la însăşi Sufleţica.ro. Mulţumesc.

Voi intra un pic în rărunchiul atît de întortocheat al acestei aprecieri la adresa-mi, meţionînd că nu sînt aşa superior nici pe departe şi că există alţii mult mai dîrzi. E drept că pentru antecedentele mele muzicale, un blog în care mai niciodată nu vorbesc despre vioară, orchestre sau compozitori e o realizare unicat ca nuca-n perete. Însă mai trebuie şi altceva, iar mie mi-a plăcut mai mereu să scriu orice, pornind de la cei 5 ani cînd descopeream ce este aceea o maşină de scris. Revenind la blog, am început să scriu din joacă şi continuu să o fac pentru posteritatea proprie şi personală (pentru acea zi în care voi reciti totul de la început). Ştiu că sînt plictisitor, ciudat, obsedat (cine nu e?), uneori simpatic, dar şi că blogul nu e un lucru cu care să te făleşti. Online-ul nu e o metodă fericită de a cunoaşte un om din ceea ce aberează, dar cîteodată e bine şi atît (dată fiind distanţa în ceea ce mă priveşte). Poate că blogul nu e omul, dar uneori nici nu-ţi dai seama cîte lucruri minunate se pot ascunde între rîndurile aşternute cu tîlc şi abnegaţie (chiar şi pornaşul spune multe, hihihi).

Dacă mi-e permis, am să fiu inedit şi am să transform această leapşă într-alta. Cum grupul meu de prieteni blogici e foarte restrîns şi unii deja au primit distincţia mai sus menţionată din alte părţi, prefer să mă abat de la reguli, punînd întrebarea “cum ai început să scrii pe blog şi de ce o faci şi astăzi?” următorilor (în ordine aflabetică): Ada, Boris, Ciupanezul, Iulia, Marius, Roxana şi Sufleţica. Desigur că merge dată mai departe dacă vă place. Succes!

Similar Posts:

Anunţ în limba română la Burj Dubai
Poftim iluzie optică !

Comments 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.