Poftă bună !

Ca să respect la rîndu-mi ultimele tendinţe în domeniu, weekendul recent încheiat am fost la şoping în străinătate. Cu această memorabilă ocaziune, am descoperit ceea ce mulţi alţii au făcut-o cu mult timp înainte: spam de halit. Cum expira ieri, am hotărît de comun acord cu mine însumi că această investiţie extravagantă mai poate aştepta.
Vă mulţumesc pentru atenţia acordată.

Similar Posts:

Animalul perfect
În sfîrşit o veste bună

Comments 5

  • Majestate, cand o sa gasesti acest produs in termenul de garantie si sa il si cumperi, sa ne spui cum a fost la gust. Numai bine!

  • Auzi, rogu-te, nu mi te supăra că-ţ’ spui, da’ mănânci numa’ prostii! Auz’ la ei: suculent pis ăf spam, cavărd in ă dălişăsli lait and crispi goldăn batăr. Hai pă naiba, nu mai bine fac io o salată crispi dântr-un kil dă spanac (spinici, ca să fiu în sistem cu limba dă pă eticheta produsului) şi cu nişte pis of brânză dă vaci dietetică, şi cu nişte alea pân’ ea… şi, frate, gata, ce atâta crispi că urlă colesterolu’ dup-aia!

  • :)) misto. As manca si eu. Cum fac sa intru in posesia unei bucati mari?

  • @pissi-mic: asa voi face, dar ia uite ce-mi zice Iulia. se ia de mine aiurea in mijlocul de transport in comun denumit tramvai. nici macar n-am cumparat si cica maninc prostii.

    @Iulia: deci ai inteles??

    @Ciupanezul: omule, nu vezi ca fetili vor sa halim spinici cu pis de brinza? mai vrei si maaaaaare…

  • Mi-a placut! N-am mai râs de mult la un aşa comentariu. =)) Şi cred că trebuia să zic pisăs (că erau la plural), d-asta ai scris îngroşat, nu? Am omis, în grabă fiind. Da’ nu m-am luat aiurea-n tramvai de tine, căci ştiu că n-ai mâncat, dar am anticipat o viitoare intenţie de a-ţi cumpăra posibile crispi naşpa prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.