Apă de nucă de cocos

Sau cel puţin aşa s-ar traduce în româneşte “coconut water”. Ei bine, această băutură este fabricată de ecuadorienii de la Snob, o firmă ce exportă produsele sale în America de Sud, SUA, Canada şi Europa (Italia, Franţa şi Spania). Nu este prima oară cînd cumpăr ceva de la ei, memoria proastă de lungă durată inducîndu-mi senzaţia că odinioară am mai luat o chestie, dar mai bine să nu bag mîna-n foc.

În ceea ce priveşte apa de nucă de cocos, aceasta face parte dintr-un ciclu de experimente pe oameni pe care vreau să-l iniţiez, fiind primul produs în teste (un fel de episod pilot). Dacă am vrut să-mi amărăsc duminica petrecută acasă, am reuşit cu prisosinţă. Momentul din zi a fost ales poate din pripă, fiind încălzit de soarele la care m-am expus şi cu o poftă de juma de ţigară. Dar cum nu aveam de ales, am zis ce naibii! Am desfăcut cutia de 350 ml şi, vădit suspicios, m-am uitat înăuntru să văd cum arată: vedeam nişte bucăţi asemănătoare cocosului ce m-am gîndit că nu putea să fie decît cocos (dhăă), apoi am mai văzut ceva care nu ştiam ce e şi lichidul. Am dat să miros şi nu am rămas impresionat. Apoi am îndreptat cutia spre poarta de intrare în corpu-mi de neinvidiat şi… groaznic! Am zis ok, o fi ca melodiile pe care le aud prima oară şi nu-mi plac iar după un timp sînt în stare să le ascult pe repeat. Nicio şansă. Bucăţelele de nucă de cocos erau îngrozitoare, fiind chiar dezgustător să mai continuu să beau. Aşa că am urcat în casă, am deşertat întreg conţinutul în chiuvetă fără nicio remuşcare şi am luat cu nesaţ o gură de Cola ca să-mi schimb gustul jenant rămas în gură.

Aşa că vă recomand cu mult drag să nu beţi vreodată apă de nucă de cocos de la Snob (asta dacă nu cumva sînteţi fan Bear Grylls). Nu numai că o să vă afecteze pe voi, dar o să-i afecteze la rîndu-i pe cei care vă iubesc. Nu lăsaţi ca apa de nucă de cocos să vă distrugă viaţa. Alegeţi calea cea dreaptă. Votaţi schimbarea!

Similar Posts:

Super reduceri
Test de înjurături. Află ce înjurătură se potriveşte cel mai bine caracterului tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.