Sînt criminal

Nu ştiu exact cum era contextul, dar alergam după un om. Mai eram cu cineva, nu-mi amintesc (jaluzeaua e de vină). Ceva a făcut acel om din moment ce aveam o puşcă de vînătoare în mînă, iar mintea îmi era năpădită de ură. Am ieşit undeva afară. Frunzele arămii şi uscate ale toamnei foşneau sub tălpile noastre zbierătul disperării şi al agoniei ce ne împresura pe toţi. Cerul era gri, parcă prevestind zăpada. În acea clipă, omul strigă la mine, rînjind ironic: “Hahaha, nu mai poţi să faci nimic!” La care eu îi răspund: “Ai să rîzi!” Clipă în care îndrept puşca la ochi şi-i trag un glonţ în picior. “Acum nu mai poţi fugi nicăieri, nenorocitule!”

Încearcă să fugă şchiopătînd, noi după el. Se întoarce la mine apoi şi scoate de sub geaca de fîş un 9 mm. Îl încarcă şi încep să trag cu nesaţ în el. Pac, pac, pac, pac, pac, nu se întîmpla nimic şi nu înţelegeam. Pe moment mi-am dat seama că poate o purta vestă antiglonţ, îndrept arma în sus şi îi trag un glonţ direct în frunte. El cade pe jos într-o baltă de sînge. Fericit că am scăpat lumea de încă un răufăcător, plec împreună cu cine mă acompania. Ajungem pe un drum naţional lung şi drept. Atunci mă hotărăsc să fac ceva ce mi-am propus demult: să trag cu puşca un glonţ şi să văd ce distanţă parcurge. Am tras şi… după aia nu mai ştiu ce s-a întîmplat. Din cauza jaluzelei, că dacă o trăgeam de tot aseară cînd m-am culcat, aveam şanse să ţin minte ce s-a mai întîmplat mai departe în vis. Ofticant…

Similar Posts:

Eu pot să fiu şi-al naibii (V)
A început Coiul de Aur 2009

Comments 3

  • Majestate, sa te apuci sa scrii romane politiste. Poate ca nu va fi un vis urat, cine stie? Incearca%%-

  • aualeuuuuuu !!! eu nici in vis nu am omorat pe nimeni !!!
    nu-ti mai aduce mosu nimic de craciun, nu esti cuminte de loc [-(

  • Subconstientul tau este un vanator desavarsit, iscusit si chiar istet si un pic viclean. Reactioneaza repede la stimuli, mai ales la cei luminosi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.